Index Vakbarát Hírportál

Leonardo DiCaprio nyavalyás öregember lett, már Hugh Hefnerhez hasonlítják

2023. január 7., szombat 14:33

Nem sokáig lesz a fiatal modellek bálványa, ugyanis Hugh Hefnerre, egy nyavalyás idős öregemberre hasonlít napjainkban leginkább Leonardo DiCaprio – írja a Daily Mail. A lap szerint a színész elhagyta magát, és életunttá vált az elmúlt időben, amin párkapcsolatai sem segítenek.

Hiába számít még ma is Hollywood egyik legnépszerűbb színészének a több mint két évtizede a csúcson lévő Leonardo DiCaprio, a sztár sokszor emlegetett sármja már egyre kevésbé ejt ámulatba egyeseket. Ugyanis vannak, akik úgy vélik, DiCaprio sokkal inkább egy Hugh Hefnerre hasonlító nyavalyás öregember, mintsem a nők bálványa. 

Legalábbis a Daily Mail cikke szerint korántsem tündököl régi fényében a színész, aki korábban mindig stílusos öltözékben és ápolt frizurával jelent meg nyilvánosan, kegyeiért pedig a leghíresebb és legszebb modellek hada szállt harcba.

Ezzel egy időben pedig a filmvásznon is hasított, a Titanictól kezdve A Wall Street farkasán át a Kapj el, ha tudsz-ig minden egyes szerepe átütő sikert hozott. Az öröm azonban korántsem figyelhető meg DiCaprión napjainkban, a cikk szerzője szerint ugyanis

a színész meghízva, ápolatlanul, Egyre gyakrabban kócosan vagy baseballsapkában mutatkozik, arcán pedig sokkal inkább szomorúság és életuntság tükröződik, mintsem boldogság és siker. 

Ezen pedig láthatóan új barátnője, a színésszel hónapok óta randizó Victoria Lamas sem tud segíteni, pedig a fiatal nő mindent megtestesít, ami DiCaprio profiljába illik: 25 éven aluli, dekoratív és modell – ahogyan az előző barátnői is. 

Pedig még Hollywood szövevényes párkapcsolati berkein belül is láthatna jó példát a 48 éves színész, ugyanis több, szintén neves kollégája feje lágya ebben az életkorban nőtt be, és házasodott meg.

Természetesen nem George Clooney, Matt Damon vagy Ben Affleck példája az egyedüli út a boldogsághoz – amennyiben DiCaprio valóban úgy gondolja, gyerek és feleség nélkül is teljes életet tudna élni –, azonban láthatóan a boldogság egyelőre nem jön össze Leonardónak, így szépen lassan a Playboy-atya, Hugh Hefner nyomába lépve egy megkeseredett nyavalyás öregember lesz ő maga is – véli a lap. 

(Borítókép: Leonardo DiCaprio 2021. december 5-én. Fotó: Theo Wargo/WireImage)

Rovatok