Index Vakbarát Hírportál

Kitálalt a Fekete Vonat zenésze az együttes feloszlásáról

2023. január 14., szombat 09:53

Beat szerint elsimíthatták volna a koncert körül kialakult botrányt, de van valaki, aki nem vállalt bajtársiasságot az együttessel.

Felhőtlen boldogság helyett pénzügyi csőd lett a Fekete Vonat múlt hétvégi fellépése. A zenekar 25 év után állt színpadra ismét, de úgy tűnik, nem olyan sikerrel, mint arra számítottak.

A koncertet követően több vitás kérdés is felmerült a szervezők és a tagok között. A legnagyobb kérdés az volt, telt házas volt-e az Aréna-koncert, vagy sem, ugyanakkor az elszámolással is gondok adódtak. Ennek eredményeként a zenészek lemondták a következő Budapest Park-fellépésüket.

Később Balassa János, az InConcert Produkció ügyvezetője beismerte, hogy pénzügyileg bukás volt a Fekete Vonat visszatérése, a rajongók pedig a jegyek körüli sumákolást sejtenek.

Kitálalt Beat

A zenekar egyik tagja, Fehér Tibor Ábrahám Róbert vlogjában mondta el a véleményét a történtekről. A Beat művésznevet viselő zenész szerint volt egy megállapodásuk a fellépés előtt, ami elsimíthatta volna a konfliktust a zenekar, a menedzsment és a producer között, de ez nem jött létre. 

Emellett Fehér Tibor úgy érzi, L.L. Junior „nem vállalt bajtársiasságot velük”, és a koncertről is gyorsan távozott. 

A koncert után nem történt meg az a beszélgetés, hogy megpróbáljuk együtt kibogozni, miről is van szó. Elég hamar távozott a koncert után, de ez nem azt jelenti, hogy ő benne lenne ebben. Felelősként nem állítanám ide 

– fogalmazott a Bors szerint Beat, aki azt is elárulta, a történtek nemcsak lelkileg, de anyagilag is megviselték. 

Rovatok