Index Vakbarát Hírportál

Keményen kritizálták G.w.M-et, aki sajátos stílusban válaszolt

2023. január 19., csütörtök 10:52

Nemrég a Szabyest művésznéven ténykedő Szabó Szabolcs Achilles részéről érte bírálat G.w.M zenei munkásságát, aki erre a közösségi médiában reagált kemény szavakkal.

A közösségi médiában keveredett vitába egymással G.w.M és Szabó Szabolcs Achilles, művésznevén Szabyest. Szabó Szabolcs az internetre feltöltött műsorban a rapper munkásságával kapcsolatban úgy fogalmazott: „kéthetente rohadvány zenéket hoz ide”. 

A tartalom már nem számít, hanem a mennyiség. Ha kéthetente kihozol valami szutykot, azt megeszi a nép. Szerintem Molnár Tomi mint szerző a szakma. G.w.M nem lesz szakma. Ez nagy bélyege a magyar zenei fogyasztásnak, hogy a sz*rra van igény

– fogalmazott az ugyancsak zenészként ténykedő Szabyest.

Varga Márk, azaz G.w.M nemrég hosszabban reagált az őt bírálatokra. Mint fogalmazott, „aki G.w.M-et bármilyen formában a szájára veszi, az egy-két napos hírnévnek örvendhet”.

De azért innen is köszönöm ennek a nagyon aranyos Crazy Frog formának, hogy a szakma szóról én jutottam először eszébe, és a véleménye természetesen nem mérvadó számomra, mert soha nem hallottam még róla, de most, hogy utánanéztem, az eddigi karrierjét tekintve nem is igazán brillírozott

 fogalmazott a rapper az Instagramra feltöltött történetében.

G.w.M egyúttal azt is hozzátette, hogy az Isten segítse Szabyest útját abban, hogy 50 éves korára elérje az ő szólómegtekintéseinek – ami beszámolója szerint 380 milliónál is több – legalább 20 százalékát vagy a kilenc arany- és 19 platinalemezét.

„Ha megvan a húsz százalék, utána szívesen leülök vele a szakmáról beszélgetni” – fűzte hozzá Varga Márk a Bors beszámolója alapján.

(Borítókép: Varga Márk, művésznevén G.w.M 2022. október 3-án. Fotó: Szollár Zsófi / Index)

Rovatok