Index Vakbarát Hírportál

Stohl Luca gyermeket vár

2023. január 24., kedd 09:53

Hatalmas a boldogság Stohl András családjában, legidősebb lánya, Luca ugyanis gyermeket vár. A fiatal műsorvezető elárulta, egy ideje már tervezték a családalapítást, az azonban még őt és férjét is meglepte, hogy ilyen hamar érkezik a baba.

Épphogy csak elkezdte ATV-s karrierjét, máris beköszöntött a gyermekáldás Stohl Luca életébe. A leendő anyuka rendkívül bizakodó a jövővel kapcsolatban, és annak is örül, hogy pozíciójának köszönhetően szinte terhessége végéig dolgozhat.

Nyárra várjuk az első gyermekünket, nagyon boldogok vagyunk. Az szintén hatalmas megnyugvás, hogy az ATV csapata nagyon támogató és ők is együtt örülnek velünk

– kezdte a naphire.hu-nak Stohl, aki később hozzátette, hogy nagyon szerencsésnek érzi magát amiatt, hogy sokáig a képernyőn maradhat. 

A híradó olyan műfaj, amiben gyakorlatilag a szülésig folytathatom a munkát. Akkor térek vissza, ha a család, a kicsi és én is úgy érzem, hogy itt az idő

– fejezte be. A leendő édesanya bizakodó a jövőt illetően, és abban is reménykedik, hogy nem kell olyan sokáig nélkülözniük a nézőknek és a csatornának sem.

Mint arról korábban az Index is beszámolt, Stohl András idősebbik lánya még 2021 szeptemberében ment férjhez, a műsorvezető és párja azonban olyannyira privát módon kezelik kapcsolatukat, hogy szinte semmit sem osztottak meg a nagy napról – sőt mit több, férje arcát sem láthatták még a követők teljes egészében.

(Borítókép: Stohl Luca 2022. december 16-án. Fotó: Kaszás Tamás / Index)

Rovatok