Index Vakbarát Hírportál

Bejelentették a Sztárban sztár új évadának versenyzőit

2023. január 31., kedd 12:21

Kedden délelőtt egy sajtótájékoztató keretében jelentették be, mely sztárok versenyeznek majd a Sztárban sztár legújabb évadában.

Kilencedik évadához érkezett a TV2 egyik legsikeresebb műsora, a Sztárban sztár, amely idén új zsűritagokat is üdvözölhet. A Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila és Papp Szabi alkotta trióhoz ugyanis csatlakozik Tóth Andi és Marics Peti, akik egy párt alkotva fognak véleményt mondani a produkciókról. Az már a csatorna közösségi felületein is látható volt, hogy napok óta készültek a nagy leleplezésre, ugyanis különböző fotókat osztottak meg az új évad szereplőinek mellszobráról, és a lenyomat alapján mindenki találgathatott, vajon melyik hazai sztárt láthatjuk majd más hírességek bőrébe bújni február 19-től minden vasárnap.

A képek alapján már sokan ki tudták következtetni a lehetséges versenyzőket, többek között a Groovehouse zenekarból ismert Judyt, Kamarás Iván színészt és Oláh Ibolya énekesnőt – köszönhetően annak, hogy nekik kifejezetten karakteres arcuk van. A végső leleplezésre azonban kedd délelőtt egy sajtótájékoztató keretében került sor, amelyet Till Attila nyitott meg. Mint arról a TV2 programigazgatója, Fischer Gábor beszámolt az eseményen, nagy megújulásnak tekintik, hogy idén először öttagúra bővült a zsűri, amelyben ezáltal külön generációk vannak jelen. Mindemellett azt is bejelentették, kik feszülnek majd egymásnak a Sztárban sztár kilencedik évadában:

Bár Kamarás Iván nem tudott megjelenni a rendezvényen, igazoltan volt távol, egy videóüzenetben számolt be a műsorhoz fűzött reményeiről. 

(Borítókép: Papajcsik Péter / Index)

Rovatok