Index Vakbarát Hírportál

Berki Krisztiánt „a büntetőfékezés ügye lökte a mélybe”?

2023. február 16., csütörtök 16:02 | aznap frissítve

Berki Krisztián özvegye és édesanyja között újra béke honol, és továbbra is osztoznak a gyászban, mivel még nem tudták túltenni magukat a realitysztár halálán.

2022 májusában hunyt el Berki Krisztián, akinek halálát követően Berki Mazsi és az anyósa nem ápoltak túl jó viszonyt egymással. A realitysztár édesanyja többek között azt kifogásolta, hogy nem láthatja elégszer az unokáját, Emmát. Az anyós és meny nemrég a Story magazinnak adtak interjút, amelyben közölték: nem volt olyan rossz a kapcsolatuk, mint az a lapokból tűnt.

Ahogy Majer Júlia, Berki édesanyja kifejtette, már sikerült rendezniük a nézeteltéréseket, és próbálja elfogadni, hogy nem fogja már visszahozni a fiát, de minden percben a gondolataiban van. Továbbá azt kívánja, bárcsak több időt töltött volna vele. 

Berki Mazsi elmondása szerint vissza szeretné pörgetni az idő kerekét, hogy újra a mexikói nyaralásukon legyenek néhai férjével, aki akkor azt az énjét mutatta, amit akkor is, amikor megismerte. Hozzátette: hazaérkezésüket követően azonban úgy érezte, megint elvesztette őt. 

Újra abba a világba csöppent, ahonnan ő már jó ideje menekült. Biztos vagyok benne, hogy a férjem még élne, ha akkor nem jövünk vissza! Sajnálom, hogy a kislányom nem ismerheti meg az édesapját

– mondta, ahogy Berki édesanyja azt is kifejtette, tisztában van vele, a fia miért jutott ilyen tragikus sorsra:

Tudom azt is, mi lökte őt a mélybe. Az elveszített jogosítványa és a büntetőfékezés ügye. Krisztián egyszerűen nem bírta, ha másokra van utalva. Tehernek érezte magát, és félt a börtöntől is.

Mint Berki Mazsi megjegyezte, ugyan akadtak problémáik, nem a válásban látták a megoldást, és a lányuk érdekében igyekeztek rendbe hozni a házasságukat.

Utolsó este nem mással, vele beszélgettem egy órán át videotelefonon. A Jóisten a tanúm arra, hogy mindvégig hűséges voltam a néhai férjemhez, és ahogy Krisztián mondaná: még csak gondolatban sem csaltam meg őt

– fejtette ki az özvegy, akinek Berki édesanyja is azt kívánja, hogy találja meg a boldogságot. 

(Borítókép: Berki Mazsi. Fotó: Papajcsik Péter / Index)

Rovatok