Index Vakbarát Hírportál

Botrányosra sikerült Brooklyn Beckham és Nicola Peltz esküvője

2023. február 19., vasárnap 14:52

Rengeteg híresség volt jelen Brooklyn Beckham és Nicola Peltz esküvőjén, amelyről több részlet is kiderült.

A 3 millió font értékű, tavaly tavaszi álomesküvő állítólag olyan kaotikusra sikeredett, hogy még a menyasszony apja is egyszerűen „shit show-nak” nevezte. A napokban a floridai bíróságra nyújtottak be keresetet az esküvőszervezők ellen, ebből a 188 oldalas dokumentumból derül ki, hogy a celebesküvő majdnem teljes káoszba fulladt – írja a Daily Mail.

Nicola apja, a milliárdos üzletember, Nelson Peltz indított pert az esküvőszervezők ellen, és a letétbe helyezett 132 ezer angol fontját követelte vissza. De mi volt a problémája?

Titkolóznak Beckhamék előtt

Az esküvőszervezők 264 ezer fontért szervezték volna az álomesküvőt, Peltz úr ennek az összegnek a felét fizette volna ki. És hogy miért lett a sok pénz ellenére mégis minden kusza? Több párhuzamos vendéglista volt, az arát sosem lehetett elérni, kiszámíthatatlan volt a virágok és a torták érkezése, bizonytalan volt a fodrászok, sminkesek, videósok időpontja is.

Az esküvőszervezők azonban azt állítják, napi 17 órában álltak a milliomos családok rendelkezésére, de hiába, ha Peltzék folyamatosan Beckhamék háta mögött kavartak. Kiderült ugyanis, hogy a menyasszony nem akart Victoria Beckham ruhát, és ezt mindenképp el akarták titkolni Beckhamék elől. Az is napvilágot látott, hogy Peltzék a hibákkal sem akarták Beckhaméket terhelni – például azzal sem, hogy gondok adódtak a vendéglista és a szervezés során. A dolgok odáig fajultak, hogy Peltz apuka már az esküvőt is le akarta mondani, csak felesége könyörgésére nem tette meg.

Az esküvőszervezők a perben Brooklyn Beckhamről csupa jót mondtak, és kerékkötőnek a Peltz családot nevezték,

akiknek soha semmi nem volt elég jó.

Nicolának a virágok színe (nem elég fehérek), a zenekar kiválasztása, a zenék pontos meghatározása, a dolgozók munkatempója sem tetszett, mindenbe belekötött. De akkor sem volt elégedett, mikor kiderült, Lewis Hamilton F1-es pilóta nem erősítette meg részvételét, viszont a nemkívánatos vendégek (például Florida volt kormányzója, Ron DeSantis) is felidegesítették, követelte, hogy őt vegyék le a vendéglistáról.

A vendégek koszorúja nem szűkölködött hírességekben, ott volt többek között Gordon Ramsay, Eva Longoria, az egykori Spice Girls-tagok, Mel B és Mel C, Venus és Serena Williams, Michael Bay, az Armageddon és a Pearl Harbor című filmek rendezője és Phil Neville futballista is.

(Borítókép: Brooklyn Beckham és Nicola Peltz 2022. május 2-án. Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images for The Met Museum / Vogue)

Rovatok