Index Vakbarát Hírportál

A 73 éves Richard Gere-t tüdőgyulladással szállították kórházba

2023. február 19., vasárnap 09:19

Richard Gere Mexikóban ünnepelte felesége 40. születésnapját, amikor sürgős kórházi ápolásra szorult csúnya köhögése miatt.

Richard Gere Mexikóban nyaralt családjával, ahol felesége, Alejandra Silva 40. születésnapját ünnepelték. A hírek szerint Gere már az utazás előtt is erős köhögéssel küzdött, de a helyzet annyira súlyosbodott, hogy érkezésük után egyből fel kellett keresnie egy mexikói kórházat. Gere az éjszakát is bent töltötte, ahol alapos vizsgálatok után kiderült, tüdőgyulladása van. Másnap kiengedték és visszatért családjához, hogy felerősödjön.

Alejandra Silva Instagram-sztorijában szépen nyomon követhetjük a családi vakációt. Onnan tudhatjuk azt is, hogy az utazás előtt három hétig ő is beteg volt. Gere-né (aki 2018 óta büszke tulajdonosa e címnek) egyik újabb posztjában láthatjuk, ahogy gyerekeikkel sétál a tengerparton, az aláírás pedig a következő:

Köszönöm mindenkinek a születésnapi jókívánságokat. Három hét betegség után végre sokkal jobban érzem magam! Köszönöm a sok szeretetet, amit küldtök, mindet visszaadom nektek!

Gere és a spanyol Alejandra 2014-ben szerettek egymásba, majd dacolva a 33 év korkülönbséggel 5 éve kötötték össze életüket és frigyükre a dalai láma áldását kérték. Egy, őszentségével közös képen jelentették be első gyermekük érkezését, aki még csak kilenc hónapos volt, amikor már érkezett is a második kisfiú.

Egy, New Yorktól egy órányi autóútra lévő tóval, mezővel, ligetekkel körbevett birtokon élik nyugodt mindennapjaikat a Hudson folyó völgyében, a Pound Ridge nevű kis településen.

A mexikói út előtt, januárt 17-én láthattuk őket nyilvánosan a Maybe I Do című új Gere-film premierjén.

(Borítókép: Richard Gere. Fotó: Ross Gilmore / Getty Images)

Rovatok