Index Vakbarát Hírportál

Folytatódik a szappanopera, Shakira új dala szerint Piqué könyörög neki, hogy fogadja vissza

2023. február 25., szombat 07:35

A januári szakítós szám után itt az új, amit az énekesnő Karol G-vel együtt énekel.

Shakira a januári szakítós dala, a BZRP Music Session #53 után újabb dalban mondja el érzéseit. Előző dala, ami Gerard Piquével való kapcsolatát dolgozza fel és többek között azt énekli a focista új, 23 éves barátnőjére célozva

Lecseréltél egy Ferrarit egy Twingóra.

A Karol G-vel együtt énekelt szám a korábbihoz hasonlóan spanyolul szól, a címe TQG és többek között olyan sorokat tartalmaz „Fájdalmas volt látni téged valakivel, de készen állok a tovább lépésre”. Majd a két énekesnő együtt énekli:

Soha nem leszünk újra együtt/ Balszerencsét hoztál, most áldások záporoznak rám.

A dal refrénjében Shakira arról énekel, hogy „nem ismétli meg a hibákat”, és hogy exe új barátnőjének tudnia kell, ő nem versenyez a férfiért, sőt, jobbá, keményebbé, könnyedebbé vált.

A dalból azonban azt is megtudjuk, a Barcelona egykori játékosa megpróbált visszatérni hozzá, aminek az is a bizonyítéka, hogy kedvelte Shakira közösségi médiában közétett fotóit.

A videóklipben a két énekesnő végig csábítóan táncol, a dal végén pedig Karol G énekli a sokat mondó szöveget, miszerint

Szeretlek, de magamat még jobban szeretem.

A 32 éves Karol G-nek is van szerelmi bánata bőven, 2021-ben vetetett véget eljegyzésének Anuel AA-val, akire a dalban is utal.

A 12 évig együtt élő Shakirának és Piquének két közös fia van, Milan és Sasha.

(Borítókép: Shakira 2018. augusztus 10-én. Fotó: Noam Galai / Getty Images)

Rovatok