Index Vakbarát Hírportál

Fiatal szépségkirálynő váltja Gaál Noémit az ATV-ben

2023. március 1., szerda 11:22

A jövőben a pihenésre szeretne koncentrálni Gaál Noémi, akinek a helyére a 21 éves Tótpeti Lili érkezik az ATV-be.

Február 28-án láthatták a nézők utoljára a képernyőkön Gaál Noémi időjóst, aki több mint húsz éve dolgozott ebben a szakmában. Korábbi elmondása szerint szeretne több időt pihenéssel tölteni, illetve a családjára és a vállalkozásaira koncentrálni, így átadta a stafétabotot.

Mint kiderült, az ATV új időjósa a 21 éves Tótpeti Lili lesz, aki 2021-ben egyébként megnyerte a Miss World Hungaryt is. A fiatal lány már márciustól csatlakozik Süveges Eszterhez és Gesztesi Mátéhoz, viszont korábban is lehetősége nyílt már, hogy szerepeljen a csatorna egyes műsoraiban. 

Nagy álmom volt, hogy televíziós lehessek. Nagyon köszönöm, hogy a tavalyi szárnypróbálgatásom után az ATV vezetősége bizalmat szavazott nekem, és ezentúl állandó időjós lehetek a csatornán. A felkészülésben rengeteget segítettek a kollégáim, de folyamatosan szeretnék még többet tanulni. Alig várom, hogy tőlem tudják meg a nézők az aktuális időjárást. Nagyon hálás vagyok a televíziónak a lehetőségért

– nyilatkozta a szépségkirálynő a naphire.hu-nak.

Ahogy azt Németh S. Szilárd, az ATV általános vezérigazgatója a portálnak kifejtette, nem titkolt céljuk, hogy új arcokat ismertessenek meg a közönséggel. Hozzátette, Tótpeti Lili korábban már feltűnt az ATV képernyőjén, és elnyerte a nézők szimpátiáját, így a döntést logikusnak vélték, hogy vele egészüljön ki a csapatuk. 

Rovatok