Index Vakbarát Hírportál

Sportkommentátorként tűnik fel Majoros Péter

2023. március 4., szombat 11:19

Az angol foci kedvelői vasárnap ikonikus küzdelmet láthatnak, hiszen a Liverpool a Manchester United ellen lép pályára az Anfield Roadon. A rangadó azért is lehet különösen érdekes a Spíler TV nézőinek, mert a stúdióban élőben követi az eseményeket az ország egyik legnépszerűbb előadója, Majoros Péter, aki köztudottan hatalmas Manchester United-rajongó.

A vasárnapi Liverpool–Manchester United-mérkőzés nemcsak a futballrajongóknak lehet érdekes, hanem azoknak is, akik kedvelik Majoros Pétert, Majkát, hiszen a rapper műsorvezetőként a Spíler TV stúdiójában követi a hétvégi rangadó eseményeit, és megismerhetjük a futballhoz fűződő viszonyát – közölte a csatorna. Majka évek óta a Manchester United hűséges szurkolója.

Majka a felvezető műsorban elárulja, mióta United-szurkoló, mit gondol a csapat múltjáról és jelenéről. Természetesen azt is megkérdezik tőle, mit vár a Premier League egyik legnagyobb rangadójától. Összehasonlítják vele a két csapat edzőjét, Jürgen Kloppot és Erik ten Hagot, valamint a játékosokat, továbbá latolgatják az esélyeket. A szünetben és a mérkőzés végén is elmondja a véleményét a látottakról.

(Borítókép: Majoros Péter. Fotó: Bodnár Patrícia / Index)

Rovatok