Index Vakbarát Hírportál

Kiderült, melyik városba költöztek Tóth Gabiék

2023. március 12., vasárnap 15:13

Az énekesnő pár hónappal ezelőtt még arról beszélt, hogy vidéken szeretne új életet kezdeni a családjával, mivel csendesebb és nyugodtabb életvitelre vágyik. Úgy tűnik, hogy Tóth Gabi vágya végre teljesült, és kedvesével, Krausz Gáborral most már új otthonukból jelentkezett.

Tóth Gabi január végén saját blogjában még arról írt, hogy férjével, Krausz Gáborral már egy ideje azt tervezgetik, hogy elköltöznek a fővárosból, és kislányukkal új életet kezdenek vidéken. Mint írta, régi vágya, hogy a Dunakanyarba költözhessenek, és reggel egy vidéki házban kelhessen kakaskukorékolásra, és oda is térhessen haza este.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy szándékai olyannyira komolyak, hogy a kis Hannarózát már az új lakóhelyükön adja óvodába, és lelki szemei előtt már megvalósulni látja a családjának megálmodott idilli életet.

Megmagyarázhatatlan erő húz vissza a vidéki lét felé, és lelki szemeim előtt már csak egy olyan kép lebeg, hogy egy szép téli délelőtt én játszom Hannival a vidéki házunk nappalijában, az ablakon át látni a havas tájat, a kandallóban ropog a fa, és Krauszom készíti az ebédet. Vannak ezek a ma divatos mondások, hogy ha valamit nagyon akarsz, akkor meg tudod valósítani, hát én ezt most nagyon szeretném, úgyhogy drukkoljatok, hogy jövőre már így ünnepelhessem a születésnapomat. Annyira akarom, és annyira hiszek abban, hogy megvalósul, hogy Hannit már abban a városkában írattam óvodába

– fogalmazott Tóth Gabi.

Úgy tűnik, hogy az énekesnő álma valóra vált, hiszen a pár szombaton az új otthonukból jelentkezett: kiderült, hogy melyik vidéki városban kezdtek új életet. Férje, Krausz Gábor egy közös fotót osztott meg feleségével a közösségi oldalán, és a helyszínt is megjelölte, ami nem más, mint Szentendre.

Egy másik bejegyzésből pedig az is kiderült, hogy a pár egy híresség szomszédjába költözött. Krausz Gábor közös fotóval köszöntötte Vomberg Frigyes sztárséfet, akivel a Séfek séfe műsorban is együtt szerepeltek.

(Borítókép: Tóth Gabi és Krausz Gábor. Fotó: Bodnár Patrícia / Index)

Rovatok