Index Vakbarát Hírportál

Kulcsár Edina majdnem lekéste az esküvőjét

2023. március 15., szerda 12:24

A szépségkirálynő egy tévés interjúban számolt be menyegzőjéről, ahogy arról is, hogy a gyermeke születése után megrendezett, nagyobb volumenű lagzin lehet-e majd számítani aranyhintóra.

Tavaly decemberben kérte meg Kulcsár Edina kezét újdonsült kedvese, a rapper G.w.M, akivel már első közös gyermeküket várják, Azrát. A pár végül februárban kelt egybe egy szűk körű szertartás keretében, amelyen csak a hozzájuk legközelebb álló személyek vettek részt. Férj és feleség már akkor azt hangoztatták, hogy kislányuk születése után egy nagyobb lakodalmat terveznek – ahogy azóta már több kép és egy videó is előkerült a nagy napról –, azonban arról nem sokat árultak el, hogyan is képzelik el a lagzit, illetve milyen élmények fűzik őket az esküvőhöz.

Ahogy Kulcsár Edina a TV2-nek adott interjújában kifejtette, egybekelésük titokban történt, mivel szerették volna a lehető legmeghittebben megélni a szertartást. Mint mondta, annyira az utolsó pillanatban történt minden, hogy majdnem el is késett a ceremóniáról.

Utolsó másodpercben felhúztam a harisnyát, rohantam, mentem, és én vezettem odáig. Ez a fátyolszerűség, ahogy lobogott ki az ablakon, nagyon vicces látvány lehetett kívülről, meg én is viccesen éltem meg 

– jelentette ki.

Mint megjegyezte, bár nehéz zavarba hozni őt, a szertartás alatt ez mégis megtörtént, mivel a fogadalomtételkor nagy hahotázásban törtek ki G.w.M-mel. Elmondása szerint ez azért alakult így, mivel – mint az utólag kiderült – mindketten arra vártak, mikor neveti el a másik magát. A jóban-rosszban, gazdagságban-szegénységben, egészségben-betegségben eskü mantrázása így Kulcsár szavaival élve „egy brutális nagy nevetésbe torkollott”. 

Ahogy kihangsúlyozta, nagy vágya volt, hogy a dédnagymamája kísérje őt az oltárhoz, ami meg is valósulhatott, és reméli, hogy még nagyon sokáig az élete részese lehet. A szertartást követően egy étterembe mentek, és gyermekük megszületése után egy nagy lagzit terveznek. Bár G.w.M korábban kissé szórakozottan azt mondta, nem egy, hanem négy aranyhintóra lehet majd számítani az eseményen, neje szerint ezt a kijelentést nem kell komolyan venni. Mindezt azzal magyarázta, hogy a rappernek vannak néha vicces elszólásai. 

Én speciel nem ragaszkodom az aranyhintóhoz, bár nagyon rugalmas vagyok, tehát hogyha neki ez a szíve vágya, és őt ez boldoggá teszi, akkor felszállok az aranyhintóra 

– tette hozzá.

(Borítókép: Kulcsár Edina 2021. szeptember 23-án. Fotó: Kaszás Tamás / Index)

Rovatok