Index Vakbarát Hírportál

Dwayne Johnson megszólalt a Black Adam körüli botrányról

2023. március 16., csütörtök 06:27

A színész az Oscar-díj átadóján mondta el a Varietynek, hogy mit gondol a Black Adam-film ügyéről, és arról, hogy Henry Cavilltől megvált a DC.

Dwayne Johnson, vagyis A Szikla még a tavaly ősszel beszélt arról, hogy az akkor megjelent Black Adam című film folytatást is kaphat, miután Henry Cavill visszatért Superman szerepébe.

A tervet azonban a DC keresztülhúzta, amikor közölte: inkább a fiatal Supermanről fognak filmet készíteni, és egyáltalán nem számolnak többé Cavill-lel az akcióhős szerepében.

Johnsont most a Variety riportere tudta elcsípni a vörös szőnyegen, és megkérdezni tőle, hogy mit gondol a DC lépéséről. A színész azt mondta, hogy mindent beleadtak a Black Adambe, és a nézők részéről is nagyon jó értékeléseket kaptak. Hozzátette: a kritikusok közt volt, aki lehúzta a filmet, de ez „szokott így lenni”. 

Ez az egész olyan volt, mint amikor van egy profi [amerikai] futballcsapatod, egy profi irányítód, és az edző sorra nyeri a bajnokságokat, de aztán jön egy új tulajdonos, és azt mondja: »Ez nem az én edzőm, nem az én irányítóm, én inkább megpróbálok valaki mást«

– fogalmazott Dwayne Johnson. 

A Variety szerint Johnson mindezzel James Gunnt és Peter Safrant, a DC stúdiójának új vezetőit kritizálta finoman, akik elkaszálták a lehetséges folytatást. A portál azt is megjegyezte, hogy a Black Adam piaci értelemben sem teljesítette az elvárásokat: a bevétel – a várakozásokkal szemben – világszerte még a 400 millió dollárt sem haladta meg.

Ami Henry Cavillt illeti, ő Superman szerepéről lemaradt ugyan, de egy James Bondra még esélyes lehet (bár a pletykák szerint jó eséllyel nem ő, hanem Aaron Taylor-Johnson lesz a következő 007-es).

Rovatok