Index Vakbarát Hírportál

Kiderült, miért volt „mogorva” Hugh Grant az Oscar-gálán

2023. március 18., szombat 14:37

Az Oscar-gála egyik legérdektelenebb beszélgetése kellemetlen visszhangot hagyott maga után. Most a sokak által bírált Hugh Grantet próbálta megvédeni régi kollégája és barátja, Drew Barrymore.

A 95. Oscar-gálán talán az egész ceremónia legértelmetlenebb beszélgetésének lehettünk tanúi, mikor a híres plus size modell, Ashley Graham megpróbált néhány választ kicsikarni az erre szemlátomást abszolút rezisztens Hugh Grantből.

A beszélgetést követően sokan bírálták Grantet, hogy még jókedvű interjúztatójára való tekintettel sem volt képes magára erőltetni egy kis ünnepi hangulatot.

Egy régi barát védte meg 

Erre reagálva a színész régi barátja és kollégája, Drew Barrymore is felszólalt, aki rögvest Grant védelmére kelt. Azzal indokolta az esetet, hogy a legtöbb ember csupán a filmein keresztül ismeri és ítéli meg a színészt, miközben az egy szerep, amit egy művész eljátszik, aki az életben voltaképp abszolút nem az a bájgúnár, az a lelkileg sérülékeny figura, akit sokszor alakít.

Az emberek azt mondják, »annyira zsémbesen viselkedik, miközben a másik olyan vidám«. Én meg azt mondom, hogy nem, ő ott Hugh Grant. Azt hisszük, hogy majd azt az elbűvölő filmcsillagot kapjuk, de amit valójában kapunk, az a mogorva Hugh. Aztán pedig lassan beleszeretünk a morgós Hugh-ba

– idézi a Daily Mail a színésznőt.

Barrymore még 2007-ben játszott együtt a színésszel a Zene és szöveg című romantikus vígjátékban, baráti kapcsolatuk pedig azóta is tart. „Ha ismered Hugh-t, tudod, hogy ő másképp mutatja ki a szeretetét” – teszi hozzá Barrymore.

Rovatok