Index Vakbarát Hírportál

Videón, ahogy véresre verték a világhírű rappert egy edzőterem mosdójában

2023. március 22., szerda 13:28

A rapper Tekashi 6ix9ine-t brutálisan megverte egy csapat férfi egy floridai edzőterem mosdójában kedden. A támadásról felvétel is készült, amelyet egy Twitter-oldalon tettek közzé.

A 26 éves zenészt – aki korábban börtönben is volt – kórházba szállították, miután állítólag megtámadták egy dél-floridai LA Fitness mosdójában. A Twitteren közzétett videón két férfi látható, amint 6ix9ine felett állnak, miközben a mosdó padlóján fetrengve próbálja védeni a fejét az ütésektől a rapper – írja a New York Post.

A férfiak azt kiabálják neki, hogy „fogd be a pofád”, miközben az egyik a hasába rúg, a másik pedig a fejét üti a felvétel szerint.

A rapper véres arccal sétált ki a mosdóból, miután a videót készítő azt mondja neki, hogy a rajongója. 

6ix9ine ügyvédje a TMZ-nek elmondta, hogy a brooklyni születésű férfi a szaunában volt, amikor véletlenszerűen több férfi is ráugrott, amikor nem volt mellette biztonsági őr.

A rendőrséget és a mentőket hívták, a rappert pedig mentővel szállították kórházba. 6ix9ine sérüléseket szenvedett az állkapcsán, a bordáin és a hátán is.

A Nine Trey Gangsta Bloods bandában játszott szerepe miatt 2019-ben két év börtönbüntetésre ítélték. Több évtizedes börtönbüntetés várt rá zsarolás és más vádak miatt, de elfogadta a vádalkut, amely csökkentette a büntetését, cserébe azért, hogy segít a szövetségieknek a korábbi bloodsos társai letartóztatásában.

Rovatok