Index Vakbarát Hírportál

Tóth Gabi: Nem adtam el a gyerekem betegségét

2023. március 27., hétfő 13:21

Az énekesnő a Bethesda Gyermekkórházban volt gyermekével, mert Hannaróza vérében az oxigéntelítettség 90 alatt volt. Ezt a blogbejegyzést szemlézte több hazai lap is, amivel kapcsolatban elmondta, hogy nem adta el gyermeke betegségét, a róla írt, a blogbejegyzését szemléző cikkekért pénzt nem kap.

Mint arról korábban beszámoltunk, az énekesnő egy blogbejegyzésben írt arról, hogy kórházba kellett vinni a gyermekét. A bejegyzés időpontjában már ötödik napja voltak a kórházban, és nagyon nehezen viselte a betegséget kislánya. Ezzel párhuzamosan pedig az egész családja lebetegedett, beleértve az énekesnőt is.

Hétfő délelőtt 24 órán át elérhető Instagram-történetében megköszönte követőinek a jókívánságokat, hozzátéve, Hannaróza már sokkal jobban van, hazatérhettek a kórházból.

Tóth Gabi arról is beszélt, hogy a bejegyzéséből több, szerinte hergelő hangvételű cikk is született, ezek szerinte azt közvetítik, hogy eladta a kislánya betegségét, arra hivatkozva, hogy amikor a posztját megosztotta, hirdetésként jelölte meg azt.

Muszáj, hogy megemlítsem, hogy megint elkezdtek hergelni egy-két cikkben a blogommal kapcsolatban, hogy én eladtam a gyerekem betegségét, hirdetésbe raktam, meg nem tudom, milyen jelzőket használtak. Szeretném ezt tisztázni, mert ez nem így van

– kezdte gondolatait.

Elmondta, a magyar jogszabályok megkövetelik, hogy amennyiben az oldalon posztol, akkor fel kell tüntetnie a közösségi oldalain a hirdetés hashtaget. 

Nem a kórházat hirdettem, meg nem a Magyar Gyermekmentő Alapítványt hirdettem. […] Nem a hirdetés volt a cél, de egyszerűen sajnos ki kell tennem minden blogbejegyzésemnél. Aki követ, az látja, hogy olyan helyekre is ki kell már rakni a hirdetés szót, amik nem konkrét reklámposztok

– fogalmazott, majd kijelentette, hogy egyébként szívesen hirdetné a fentebb említett szervezeteket, hiszen megérdemlik a figyelmet a munkájukért.

Kiderült, nem kapnak pénzt az újságoktól azért, hogy szemlézzék a bejegyzéseit, sőt sokszor nem is tud róla, hogy átveszik az írásait.

Szeretném tisztázni, hogy mi azért, mert megjelenik rólunk a bulvárban egy cikk, vagy átveszik a posztjainkat, azért mi egy fillér pénzt nem kapunk

– mondta.

Emellett arra is kitért, az újságok sokszor kattintásvadász cikkeket írnak szerinte, de ha valaki tudni szeretné, mi történik vele, az vegye a fáradságot, és olvassa az ő bejegyzéseit, ha valaki nem kíváncsi erre, az olvasson továbbra is lapokat.

Rovatok