Index Vakbarát Hírportál

Tóth Andi: Igen, szakítottunk

2023. március 31., péntek 09:55

Komoly kihívás elé került Marics Peti és Tóth Andi kapcsolata. Állítólag több ismerősük is azt erősítette meg, hogy a páros elhidegült egymástól, a Sztárban Sztár reklámszüneteiben pedig egymáshoz sem szólnak. A stáb egyik tagja szerint a szakítás hírével járó médiaérdeklődés is lehet az oka annak, hogy kifelé gyakorlatilag semmit sem kommunikálnak. Az énekesnő egy Instagram-sztoriban öntött tiszta vizet a pohárba, és bevallotta, hogy szakítottak.

A Blikk információi szerint Tóth Andi és Marics Peti kapcsolata válságba került, a páros hetek óta egyre hűvösebben viselkedik egymással, mostanra pedig odáig jutottak, hogy a ValMar duó tagja elköltözött abból az ingatlanból, amelyben közösen éltek. A lap szerint mindezt a környezetükből több, egymástól független forrás is megerősítette.

Ők két fiatal művészember, akik vagy nagyon fent, vagy nagyon lent vannak. Kicsit olyan a kapcsolatuk, mint annak idején Latinovits Zoltánnak és Ruttkai Évának. Ugyanúgy képesek boldogan, szerelmesen együtt létezni, majd hatalmas harcokat vívni egymással, egy ilyen kapcsolatnak viszont nincs sok jövője

– mondta a lapnak a pár egyik közeli barátja.

Egy másik ismerősük szerint az énekesnő nagyon ragaszkodó típus, Marics Peti viszont a szabadságából szeretne megtartani valamit a kapcsolaton belül is. Barátjuk elmondása szerint ezt többször jelezte is Tóth Andinak, de nem történt változás.

A portál szerint a páros már a Sztárban Sztár adásaira is külön érkezik, a színfalak mögött egymáshoz sem szólnak. A stáb egyik tagja szerint a szakítás hírével járó médiaérdeklődés is lehet az oka annak, hogy kifelé gyakorlatilag semmit sem kommunikálnak.

Tóth Andi közösségi oldalán reagált

„Varázslatos szép péntek reggel kívánok mindenkinek. Igen, szakítottunk” – kezdte meg vallomását Tóth Andi, aki Instagram-sztoriban mesélt a történtekről.

Mint mesélte, annyit kért Marics Petitől, hogy a Sztárban Sztár utolsó adásait békességben csinálják végig, ez azonban nem történt meg, sőt „meg is nehezítette nekem az utolsó adást” – mesélte az énekesnő. Elmondása szerint igyekezett nem mutatni érzéseit, de a jelek szerint nem sikerült. Egyúttal „köszönetet mondott” Marics Peti közeli barátjának, aki „undormány módon” nyilatkozott a történtekről. Rövid videójában leszögezte azt is, ő volt az, aki véget vetett a kapcsolatnak.

Persze, dobáljunk sz*rt, dobáljatok rám sz*rt. Miért is ne? Én nem szeretnék sz*rt dobálni, pedig én is tudnék sz*rt dobálni

– zárta vallomását az énekesnő.

A Bors cikkében arról ír, felkeresték Tóth Andit, aki „meglepő higgadtsággal kezeli a helyzetet, a telefonban kiegyensúlyozottnak tűnt”.

Egy szakításkor általában mindig a másik fél szólal meg, ezt szerettem volna megelőzni, ezért tettem ki azt a videót. Egy cikk erejéig Peti egyik barátja már nyilatkozott. Mindenkinek olyan barátai vannak, amilyenek. Egy biztos, az én barátaim sose árulnának el, sose nyilatkoznának a magánéletemről a sajtóban. Viszont most már szeretnék készülni a hétvégi élő show-ra, nagyon komolyan veszem a zsűrizést

– felelte a lap megkeresésére.

(Borítókép: Marics Peti és Tóth Andi. Fotó: Papajcsik Péter / Index)

Rovatok