Index Vakbarát Hírportál

Brooke Shields a szüzessége elvesztéséről: Pucéran rohangáltam a folyosón

2023. április 4., kedd 14:29

A színésznő a róla készült dokumentumfilmben elevenítette fel, milyen érzés kerítette őt hatalmába, amikor elvesztette a szüzességét egyetemista korában.

Az utóbbi hónapokban már több információ is napvilágra került a Brooke Shields életét dokumentumfilm formájában feldolgozó, Csinos kislány című produkcióról, köztük az, hogy a színésznő elmondása szerint fiatalkorában megerőszakolták. Shields mindemellett szót emelt amiatt is, miszerint az édesanyja tétlenül nézte végig, hogy „gyermekprostituáltat” csinálnak belőle.

A film április 3-án jelent meg a Hulun, amelyben a színésznő az előbbieken kívül élete több emlékezetes momentumáról is beszámolt.

A Daily Mail által közölt részlet szerint a produkcióban Shields felelevenítette szüzessége elvesztését is a Superman sztárjával, Dean Cainnel. Mint kifejtette, megbánta, ahogy megvalósult az első együttlétük, de kifejezetten emlékezetesre sikeredett.

Amikor végre lefeküdtünk egymással, kiszaladtam a szobából, meztelenül rohantam végig a folyosón, és csak futottam. Nem tudtam, hová megyek. Ő meg utánam jött a paplannal, megragadott, és megkérdezte: Hova mész? Azt mondta: Nem megyek sehová, nem hagylak el, még mindig ugyanaz a személy vagy számomra. Azonnal megértette, én meg csak sírtam

– magyarázta.

Ahogy a színésznő kiemelte, Cain kapcsolatuk során jobban élvezte a szexet, mint ő. Még az egyetemen jöttek össze, és elmondása szerint sokat tanultak egymástól, bár őt az elköteleződés, illetve a párkapcsolat lelki vetülete jobban izgatta. Hozzátette: utólag visszagondolva már sajnálja, hogy így reagált első szexuális élményére. 

Rovatok