Index Vakbarát Hírportál

Sarka Kata nyelvleckéket vesz

2023. április 17., hétfő 12:04

Sarka Kata nemrég nyelvvizsgázott angolból, de már a spanyollal is kacérkodik.

Elkezdődött a 2023-as Magyarország Szépe verseny. Sarka Katának – aki még 2013-ban lett a Magyarország Szépe ügyvezető igazgatója, miután akkori férje, Hajdú Péter megvásárolta cégével a kft.-t – a verseny miatt rengeteg teendője van, arról beszélt, hogy heti ötször még nyelvórákat is vesz.

Ugyanis a háromgyerekes anyukának saját bevallása szerint az elmúlt években eléggé megkopott az angoltudása. Mint mondta:

Háromgyermekes édesanyaként nagyon be kell osztanom az időmet, hiszen mindig van valamilyen feladatom, teendőm. Ráadásul most én is iskolába járok, heti öt napot, mert ennyi év után kissé megkopott az angolnyelv-tudásom. Régen sokkal folyékonyabban beszéltem, és szeretném visszahozni ezt felsőfokú szintre. Nemrég nyelvvizsgáztam, ami nagyon jól ment, így máris van egy sikerélményem.

A sikerélmény, úgy tűnik, meghozta a kedvét a további tanuláshoz is, ugyanis állítólag az angol mellett már spanyolórákra is jár. Tehát a 36 éves Sarka Kata mindennap iskolába jár.

Hazudnék, ha azt mondanám, könnyű összeegyeztetni a sulit, az anyaságot, a munkát és a sportot, viszont nagyon élvezem. Vannak osztálytársaim, házi feladatok, egyszóval ennyi év után kicsit újraélem a főiskolás éveket

– mondta a Blikknek.

A Miss World magyarországi versenye, a Miss World Hungary idén a Dunán látható. Sarka Kata szerint olyan lányokat keresnek, akik harmóniában vannak önmagukkal, ahogy nyilatkozta, most „sokszínűbb a felhozatal, mint régebben”.

A jelentkezőktől a magabiztos angolnyelv-tudást is megkövetelik, ennek fényében talán nem olyan nagy elvárás, hogy a verseny igazgatója is jeleskedjen ezen a téren.

Rovatok