Index Vakbarát Hírportál

Visszatérhet a 90-es évek ikonikus sorozata

2023. április 17., hétfő 18:46

Az 1980-as és 90-es évek egyik legsikeresebb sorozatát, a Baywatchot hozná vissza a Fremantle produkciós vállalat reboot formájában.

A Deadline értesülései szerint a Fremantle már több műsorszolgáltatóval is tárgyalt, hogy visszatérhet a Baywatch. A szereplőgárdáról és a történetről viszont egyelőre még semmit sem tudni.

Az eredeti sorozat egy csapat vízimentő kalandjait követte, akik Los Angeles – majd a későbbi évadokban Hawaii – strandjain járőröztek. A Baywatchnak köszönhetően lett nemzetközi sztár David Hasselhoff és Pamela Anderson.

A sorozat összesen 11 évadot élt meg, és Baywatch Nights címmel spin-off, illetve Baywatch: Hawaii esküvő címmel egy film is készült belőle. 2017-ben pedig érkezett az első reboot egész estés mozifilm formájában, Dwayne Johnson és Zac Efron főszereplésével.

Az elsősorban sorozatok gyártásával foglalkozó Fremantle operatív igazgatója, Bob McCourt egyébként 2018-ban már beszélt róla a Deadline-nak, hogy mindenképpen tervezik a Baywatch rebootsorozatának elkészítését.

Rovatok