Index Vakbarát Hírportál

Jamie Foxx hamarosan hazatérhet a kórházból

2023. április 22., szombat 11:41

2023. április 18-án, kedden került kórházba Jamie Foxx. Most lánya, Corinne Foxx és közeli barátja, Martin Lawrence is arról számolt be, hogy az Oscar-díjas színész a gyógyulás útjára lépett, és lassan hazatérhet.

Ahogy arról korábban írtunk már, amerikai idő szerint 2023. április 11-én, kedd reggel szállították kórházba Jamie Foxxot, miután egészségügyi komplikációk léptek fel nála. Bár pontos információval nem szolgált a család a körülményeket illetően, a színész lánya, Corinne Foxx arra kért mindenkit, hogy míg apja felgyógyul, ne keressék őket, a magánéletüket pedig tartsák tiszteletben.

Most a színész barátja, Martin Lawrence mesélt egy interjúban arról, hogy Foxx állapota javul – írja a Toofab.

Úgy hallottam, egyre jobban van... minden éjjel imádkozom, hogy felépüljön, ő az egyik legnagyobb tehetség Hollywoodban. Nem csupán az egyik legjobb előadó, de remek ember is.

Ezt még április 12-én Corinne Foxx is megerősítette, aki akkor úgy fogalmazott, hogy apja „a gyógyulás útjára lépett”.

A gyors reagálásnak és odafigyelésnek hála már a gyógyulás útjára lépett. Tudjuk, mennyire szeretitek őt, és nagyra értékeljük, hogy imádkoztok érte.

A szakmán túl

Miután a hír körbeért, hogy a színészt kórházba szállították, számtalan jókívánságot kapott kollégáitól és barátaitól. Hollywood egy emberként szurkolt Foxx felépüléséért. Kerry Washington, akivel Foxx nemrég dolgozott együtt, arról írt egy Instagram-posztban, hogy imádkozik a színész felépüléséért.

Szintén jókívánságokat küldött neki Viola Davis, Garcelle Beauvais, valamint a kosárlabdasztár, LeBron James. Utóbbi egy Twitter-bejegyzésben fogalmazott úgy, hogy:

Imádkozom a mennyekhez testvéremért... Gyógyulj meg mielőbb, hogy újból önmagad lehess!

Az 58 éves, Golden Globe-, BAFTA- és Oscar-díjas színész még 2005-ben vált a szakma egyik legelismertebb alakjává, mikor a Ray című életrajzi filmben megkapta a filmakadémia legjobb férfi főszereplőnek járó díját a híres zenei kiválóság, Ray Charles megformálásáért. A színész azóta olyan ikonikus művekben jelent meg széles vásznon, mint a Bőrnyakúak, a Django elszabadul vagy Az elnök végveszélyben. Foxx színészi karrierje mellett komikusként és zenészként is kiemelkedő sikereket ért ez az évek során.

Rovatok