Index Vakbarát Hírportál

Ennyi volt, Scarlett Johansson végzett a Marvel-filmekkel

2023. április 22., szombat 20:01

Scarlett Johansson egy podcastadásban jelentette ki, hogy lezárult egy fejezet az életében, és többé nem fog Marvel-filmekben játszani.

Scarlett Johansson amerikai színésznő fontos szereplője volt a Marvel-filmek univerzumának, ám Gwyneth Paltrow podcastjában elmondta, végzett a Fekete Özvegy szerepével, és ez a fejezet már teljesen lezárult az életében.

Mindent megtettem, amit meg kellett tennem. Egészen különleges élmény volt egy évtizeden keresztül alakítani egy ilyen karaktert

– fejtette ki.

Johansson 2010-ben játszotta először a Natasha Romanoff, vagyis a Fekete Özvegy nevű szuperügynököt a Vasember 2-ben – amelyben Paltrow is szerepelt –, majd további hét Marvel-filmben tűnt még fel. Karaktere a 2019-es Bosszúállók: Végjátékban ugyan meghalt, 2021-ben készült a Fekete Özvegyről egy előzményfilm. 

A beszélgetésen Paltrow felhozta azt a régi pletykát is, miszerint ő és Johansson összevesztek a Vasember 2 forgatásán. A színésznők azonban cáfolták ezt az információt, sőt Johansson szerint Paltrow kifejezetten kedves volt vele – írja az Insider.

(Borítókép: Scarlett Johansson 2019. április 23-án. Fotó: Jesse Grant / Getty Images)

 

Rovatok