Index Vakbarát Hírportál

Matthew Perry: Hülyeséget mondtam, aljas dolog volt

2023. április 24., hétfő 18:51

A Jóbarátok színésze a Los Angeles-i Times Könyvfesztiválon leszögezte, életrajzi könyvének legújabb kiadásában már nem fog szerepelni az a rész, amelyben Keeanu Reeves halálával viccelődik. Elmondása szerint már megbánta a történteket, és ha személyesen még nem is, de nyilvánosan már bocsánatot kért.

Mint ismert, Matthew Perry, akit a nagyközönség leginkább a Jóbarátok című sitcomból ismer, az életrajzi memoárjában sértő megjegyzésekkel illette Keanu Reevest, amiért utána bocsánatot is kért színész kollégájától.

Miért van az, hogy az olyan eredeti gondolkodók, mint River Phoenix és Heath Ledger, meghalnak, de Keanu Reeves még mindig köztünk jár?

– tette fel a kérdést memoárjában.

A Variety most arról ír, Perry mérlegelte szavainak súlyát, és a kötet következő kiadásában már nem fog szerepelni a fentebb említett rész. A színész erről a Los Angeles-i Times Könyvfesztiválon beszélt.

Hülyeséget mondtam, aljas dolog volt. Nyilvánosan már bocsánatot kértem tőle. A könyv jövőbeni változataiban nem fog szerepelni a neve

– mondta Perry, aki hozzátette, személyesen még nem kért bocsánatot, de erre is szeretne sort keríteni. „Ha összefutok a sráccal, bocsánatot kérek, egyszerűen hülyeség volt ez a részemről” – fogalmazott.

Matthew Perry hosszú évekig drog- és alkoholproblémákkal küzdött, egy alkalommal a túlzott szerhasználat miatt  kilyukadt a vastagbele, napokig kómában volt, tizennégyszer is műteni kellett,tizenötször járt rehabilitáción, az orvosok a felépülésére mindössze két százalék esélyt adtak. A színész életrajzi visszaemlékezésében arról is írt, hogy 46 éves korában egy rutinműtét közben állt le a szíve,öt percig halott volt – az altató és a leszokást segítő opioidok együttes hatása miatt.

Rovatok