Index Vakbarát Hírportál

Körözést adtak ki a Jackass sztárja ellen

2023. április 25., kedd 07:28

Elfogatóparancsot adtak ki Brandon „Bam” Margera ellen, aki állítólag egy állítólagos bántalmazás után az erdőbe menekült, és azóta nem találják meg. A rendőrség azért körözi a férfit, mert a testvérével való dulakodás közben arcon üthette őt.

Az egykori profi gördeszkás és amerikai televíziós személyiség Margera a rendőrség szerint gyalog menekült el egy philadelphiai ingatlanból egy sűrű erdőn keresztül, mielőtt a rendőrök megérkeztek a helyszínre.

Az egyenruhásokat a Chester megyei Pocopson Townshipben található címre hívták ki helyi idő szerint nem sokkal 11 óra előtt, április 23-án egy családi zavargás miatt. A vizsgálat megállapította, hogy Margera fizikai összetűzésbe keveredett testvérével, aminek következtében az áldozat kisebb sérüléseket szenvedett.

Margera testvére, Jesse azt mondta, hogy az egykori Jackass-sztár az állítólagos támadás reggelén a bezárt hálószobájának ajtaját ütögette, valamint rugdosta. 

Jesse Margera azt is elmondta, hogy a bátyja szemen, orron és fülön ütötte őt az állítólagos összetűzésük közben a konyhában.

Emiatt letartóztatási parancsot adtak ki a színész ellen, és a rendőrség körözi is Margerát. A 43 éves férfit könnyű testi sértéssel, zaklatással és négyrendbeli fenyegetéssel vádolják. A rendőrök a lakosság segítségét is kérte a megtaláláshoz – írja a Sky News.

Nem volt egyszerű a szakítása a szériával

Margera volt az egyik sztárja a Jackass című MTV-sorozatnak, amelyben Johnny Knoxville és barátai mutatványokat hajtottak végre, és egymást, valamint a közönséget szívatták. A későbbi Jackass tévésorozatokban és filmekben is szerepelt, de a hírek szerint 2021-ben ideiglenes távoltartási végzést kapott a franchise rendezőjétől.

A franchise-szal való kapcsolata egyre feszültebbé vált, miután a Jackass-filmek negyedik részének forgatása közben kirúgták, mert nem volt hajlandó elmenni a szerződésben vállalt elvonóra.

Margera jogi eljárást indított a Paramount Pictures, a Jackass rendezője, Jeff Tremaine és a társulat társalkotói, Johnny Knoxville és Spike Jonze ellen, azt állítva, hogy jogtalanul bocsátották el.

(Borítókép: Brandon Margera. Fotó: Gilbert Carrasquillo / Getty Images)

Rovatok