Index Vakbarát Hírportál

Összeköltözött szerelmével Berki Mazsi

2023. április 28., péntek 06:39

Berki Mazsi és új párjának közös ismerőse arról beszélt, hogy a szerelmesek nagyon jól megvannak, családként élik mindennapjaikat és néhány hónapja már össze is költöztek.

Berki Krisztián halála után özvegye, Berki Renáta nehezen viselte a rá nehezedő sajtónyomást. Szinte nem telt el úgy hét, hogy ne lehetett volna látni valamely újság vagy internetes híroldal címlapján.

Sokszor azért bírálták, hogy nem látogatja és nem is gondozza megfelelően elhunyt ex-Fradi-vezér férje sírját, de ami talán ennél is fájóbb lehetett számára, amikor arról cikkeztek a lapok, hogy férje halála után néhány nappal már rátalálhatott a szerelem

Januárban egy zanzibári luxushotelben látták új párjával nyaralni, ahol velük volt két gyermek is, a férfi kislánya, valamint Berki Mazsi és Krisztián közös gyermeke. 

Nemrég az egyik közösségi oldalon arról találgattak, vajon együtt van-e még új párjával, a székesfehérvári üzletemberrel. A Bors most arról ír, egy informátoruk szerint a páros nagy boldogságban él, és néhány hónapja össze is költöztek.

Nagyon jól megvannak, boldogok. Élvezik a mindennapokat, de már családként. Egy háztartásban élnek, jó ideje összeköltöztek, de teret adnak egymásnak, hogy mindenki tudja intézni a saját dolgát. Mindemellett arra is szánnak időt, hogy kettesben töltődjenek a szerelmesek. Zoltán nagyon figyelmes Mazsival, igyekszik mindenben a támasza lenni a gyermekét illetően is

– mondta az üzletember és Mazsi egyik ismerőse.

Rovatok