Index Vakbarát Hírportál

Bochkor Gábor: A nőkben hormonálisan benne van az irigység

2023. május 3., szerda 20:20

A rádiós szerint a férfiak közti barátság sokkal tartósabb, mert ők nem versengenek egymással, míg a nők között állandó konkurenciaharc van.

A Retro Rádió reggeli műsorában egy cikk apropóján arról beszélgettek a műsorvezetők, hogy milyen különbségek vannak a nők és a férfiak közötti barátságok minőségében és tartósságában. Bochkor Gábor felolvasta az említett cikk címét is, amely így szólt: „Miért tart akár évtizedekig a férfiak közötti barátság?“.

A rádiós műsorvezető szerint a cím önmagában foglalja azt, hogy a nőké meg miért nem. Mint mondta, a cikkben nagy különbséget tettek a kettő között, és ő egyet is értett a leírtakkal, miszerint a férfiak az élet minden területén versengenek, de a saját barátaikkal egyáltalán nem.

Tudjátok, van rocksztár barátom is, és mi soha nem méregettük egymást, hogy mit tudom én, ki hány kiló a show-bizniszben. Semmi. Ez tök érdekes, és ti meg gyakorlatilag… az irigység, az hormonálisan bennetek van

– jelentette ki Bochkor Gábor kollégája, Héjja Anett felé fordulva.

A női műsorvezető ezzel nem értett egyet, de Lovász László és Bochkor Gábor úgy folytatták, hogy szerintük a férfiak sokkal elnézőbbek a barátaikkal, mert az sem okoz náluk problémát, ha hónapokig nem tudnak találkozni, mert az egyiküknek párkapcsolata vagy gyereke lesz, és emiatt kevesebb idejük jut egymásra.

Oké, megnősül, gyereke lett, építkezik, nem tudom, mit csinál, de a barát az ott marad. Volt barátnőimnél látom a barátaikkal, hogy ez egy teljesen más minőség. Ott állandóan konkurenciaharc van, látszik rajtatok, hogy überelni akarjátok egymást

– magyarázta a rádiós.

Majd egy saját történettel folytatta, miszerint volt olyan barátnője, akivel amikor konfliktusa volt, azt mondta neki, hogy inkább mesélje el ezt egy barátnőjének, és kérje ki az ő véleményét, mire ő azt válaszolta, hogy neki nincs barátnője.

(Borítókép: Kaszás Tamás / Index)

Rovatok