Index Vakbarát Hírportál

Katy Perry kínos helyzetbe került a koronázási szertartáson

2023. május 7., vasárnap 07:24

Az amerikai énekesnő is részt vett III. Károly koronázási szertartásán, ugyanis a popsztár vasárnap fellép a Windsor-kastélyban. Katy Perry nehezen találta meg a helyét a szombati szertartás előtt, fel-alá járkált a Westminster apátságban. A kínos helyzetről készült videó körbejárta a netet.

Szombaton megkoronázták III. Károlyt és feleségét, Kamilla királynét a Westminster-apátságban. A királyt és hitvesét 2300 vendég, köztük hozzávetőleg száz államfő – köztük Novák Katalin magyar köztársasági elnök – jelenlétében koronázta meg Justin Welby, Canterbury érseke. Az udvar a brit kormánnyal egyeztetve 203 országból hívott meg vendégeket a ceremóniára.

A szertartáson jelen volt Katy Perry amerikai énekesnő is, aki meglehetősen kínos helyzetbe került a ceremónia kezdete előtt. Az internetet körbejárta a videó, hogy Perry zavarodottan fel-alá járkál az apátságban, ugyanis 

nem tudja, hogy hova kell ülnie.

Ez azért is furcsa, mert az eseményen szigorú ülésrend volt. Ennek ellenére a popsztár a jelenlévőktől kérdezgette, hogy

szabad ez a hely?

Többen arra gyanakodnak, hogy az énekesnő hatalmas kalapja miatt nem látott rendesen, és emiatt nem látta, hogy hol van az ülőhelye. 

A szertartás után maga Katy Perry is reagált a kellemetlen incidensre Twitter-oldalán:

Ne aggódjatok srácok, végül megtaláltam a helyem

– írta az énekesnő.

Rovatok