Index Vakbarát Hírportál

Kiderült, miért adta be a válókeresetet Kevin Costner felesége

2023. május 9., kedd 10:26

Eddig csak találgatások övezték a válást, most kiderült, mi miatt mehetett tönkre Kevin Costner és felesége, Christine Baumgartner házassága. A 68 éves színész-rendező és táskákat tervező, 49 éves felesége 18 év házasság után folytatják külön utakon.

Ahogyan arról az Index is beszámolt, Kevin Costner felesége 18 év házasság után, május elején beadta a válókeresetet. Az Oscar-díjas színész-rendezőnek és feleségének 3 közös gyermekük van.

A színész felesége a benyújtott keresetben közös felügyeletet kért a gyerekekre, valamint nem kért eltartást. Ennek oka az lehet, hogy házassági szerződést kötöttek, amelyben pontosan rögzítve van, hogy válás esetén mennyi pénz jár az egykori feleségnek.

Eddig ugyan a válás okairól nem sokat árult el a pár, Kevin Costner elhidegült felesége, Christine Baumgartner a hírek szerint elégedetlen volt a színész sűrű munkabeosztásával, elhanyagolva érezte magát, ezt pedig megelégelte, és a válás mellett döntött. 

Christine azt akarta, hogy a család minőségi időt töltsön el együtt Santa Barbara-i otthonukban, a forgatás alatt Kevin azonban nem nagyon van a közelben sem, a hiánya pedig annyira nehéz volt a felesége számára, hogy végül a válás mellett döntött

– mondta a People magazinnak egy, a családhoz közel álló bennfentes. 

Ehhez hasonló narratívát vázolt fel a válás okaként a lapnak nyilatkozó másik szórakoztatóipari forrás is, aki szerint nem újdonság, hogy Costner karrierje időnként elsőbbséget élvez a magánéletével szemben.

Kevin már jó ideje nem volt otthon a forgatás, a Yellowstone sorozat népszerűsége és a többi projektjéhez szükséges idő miatt. Volt rá kereslet, ő pedig mindent belead ebbe a projektbe is. Mivel nem úgy tűnt, hogy ez változni fog, és valószínűleg még rosszabb is lehetett volna, ez nagy feszültséget okozott otthon, ami végül váláshoz vezetett

– ecsetelte az informátor. 

(Borítókép: Kevin Costner és Christine Baumgartner 2022. március 27-én. Fotó: David Livingston / Getty Images)

 

Rovatok