Index Vakbarát Hírportál

A NAV nyomozói törtek rá egy magyar YouTube-sztárra

2023. május 9., kedd 18:58

Radics Petinél tartott házkutatást a NAV. Állítása szerint felfegyverkezve érkeztek ki hozzá a Nemzeti Adó- és Vámhivatal emberei egy Süsü-paródia miatt.

Radics Peti, aki videós paródiákat készít, egy egészen különös esetről számolt be Facebook-oldalán, miszerint ma a NAV házkutatás miatt hatolt be az otthonába.

Történt ma, hogy fegyveres erők (NAV) hatoltak be az otthonomba, házkutatási paranccsal. Feltartott kéz etc. Mint kiderült, a nyomozás oka egy szinkronparódia. Nevezetesen: Süsü, az alkoholista sárkány (By: Peti). Meg kellett volna semmisítenem a nyers, eredeti videófájlokat, csak hát mivel egy 2016-os videóról beszélünk, az eredeti anyag már valahol az éterben tartózkodik malackával

– olvasható a bejegyzésében.

A youtuber szerint meglehetősen furcsa az eljárás: „Meglepne, ha a Warner Bros a Joker miatt rám küldte volna a hatóságokat, vagy bármelyik másik forgalmazó az egyéb szinkronvideóim miatt.”

Méltányos felhasználás. Az, ami kint működik, itthon nem. Itthon nem e-mailt küldenek, hanem fegyveres erőket. Ejj, Süsü, pedig úgy szerettelek! Egyébként miután felmérte a helyzetet a nyomozó, és a fegyveres úriemberek is felfogták, hogy mi miatt kellett jönniük, már ők is röhögtek ezen az egészen

– fogalmazott. 

Rovatok