Index Vakbarát Hírportál

Mindenkit összezavart ez a felvétel Jerry Springerről

2023. május 17., szerda 13:04

A Twitteren kezdett el terjengeni egy felvétel Springerről, aki épp a végrendeletét olvassa fel, ám mint kiderült, a videó anno egy online közvetített színdarabhoz készült.

Április végén hasnyálmirigyrák következtében hunyt el 79 éves korában Jerry Springer, aki leginkább a nevével fémjelzett The Jerry Springer Show-ról vált ismertté, amelyet 27 évadon keresztül vezetett – ám a benne látható képsorok miatt nem mindenkinek nyerte el a tetszését. A műsorvezetőnek egyetlen lánya született élete során, Katie Springer, így feltételezhetőleg ő örökli a hagyatékát, ám a Twitteren a napokban elterjedt videóból nem épp ez derül ki.

A felvételen Jerry Springer látható, aki egy Zoom-hívás alatt kezdi ecsetelni, kire szeretné hagyni az ingóságait. Kiemelve, hogy az örökséget a gyerekei között szeretné felosztani, beleértve két színes bőrű gyerekét is, akik házasságon kívül születtek. A videó futótűzként kezdett el terjedni a közösségi oldalon, mire kiderült, hogy nem igazak az abban látottak.

A TMZ információi szerint a videót a koronavírus-járvány ideje alatt online közvetített színdarabban, a Blood Money-ban lehetett látni, amelyben kisebb szerepet vállalt Springer. A produkciót a Tulane Egyetemen mutatták be, amelynek egykor ő is a növendékei közé tartozhatott.

Ahogy a lapnak egy, a Springer családhoz közeli forrás kiemelte, a felvételen látottak egyáltalán nem felelnek meg a valóságnak, mivel köztudott, hogy a műsorvezetőnek csak egyetlen gyermeke született egész életében.

(Borítókép: Jerry Springer. Fotó: Virginia Sherwood / NBCU Photo Bank / NBCUniversal / Getty Images / Getty Images)

Rovatok