Index Vakbarát Hírportál

Molnár Gusztáv a gyámhatósághoz fordult, az elvonó után fiát is visszaszerezné

2023. május 23., kedd 18:21

Mélységesen bánja, ahogyan a fiával bánt, helyrehozná kapcsolatukat az elvonó elhagyását követően Molnár Gusztáv – a színész emiatt már a gyámhatóságot is felkereste.

Hiába hagyhatta el az elvonót, és ért véget hivatalosan is a házassága előző feleségével Molnár Gusztáv kapcsolata, továbbra sem csitulnak a kedélyek a színész körül. 

A viszontagságos év során ugyan kisfiát, feleségét, sőt testvérét is elveszítette függősége miatt Molnár Gusztáv, testvére, Csilla az elvonó után úgy gondolja, most már képes lesz új életet kezdeni a színész, és rendezni korábban megromlott kapcsolatait, és túllépni feleségével való viharos válásán.

Van is mit rendbe hoznia, ugyanis

a színész egy évvel ezelőtt, 2022 nyarán sem a láthatásokra, sem a gyámügyi tárgyalásra nem ment el a fia ügyében, majd lemondott arról is, hogy felügyelt láthatás során találkozzon a gyermekével.

Mindezt az akkor teljesen maga alatt lévő művész már mélységesen bánja, és minden erejével azon van, hogy rendezni tudja kapcsolatát a fiával, emiatt pedig már a gyámhatóságot is megkereste. 

A hatóság már szervezett is egy találkozót, Gusztáv Budapesten, egy irodában találkozott a gyermeke édesanyjával, ahol sikerült megegyezniük. Abban maradtak, ha kijön az elvonóról, ellenőrzött körülmények között újra láthatja a gyermekét. Ha aztán megint sikerül közel kerülniük egymáshoz, tarthatnak apa–fia programokat is. Ez persze nem holnap lesz, nem is a jövő héten. Nagyon sok időnek kell eltelnie ahhoz, hogy Guszti bebizonyítsa a környezetének, érdemes arra, hogy elhiggyük neki: megváltozott. Megmondom őszintén, van bennem félelem, de a testvérem, muszáj adnom neki még egy esélyt

– mondta a Ripostnak a színész testvére.

Ittasan bántalmazhatta a kisfiát 

Molnár Gusztáv előző felesége, Dancsecs Ildikó még 2021 augusztusában számolt be arról, hogy a Drága örökösök színésze ittasan bántalmazta közös kisfiukat. 

Az íróként dolgozó nő akkor a rendőrséghez fordult az ügyben, az esetről akkor így számolt be: 

Guszti és az új párja vidékre ment szombaton, a közös gyermekünk, Benedek is velük tartott. Éjjel fél tizenkettő körül a gyerek sírva hívott, és azt mondta, hogy az apja megütötte. Zokogva kért, könyörgött, hogy hadd jöhessen haza, mert halálosan fél az apjától

– mondta a színész egykori párja, majd hozzátette:

Benedek elmesélte, hogy az apja ittas volt, és a kocsiban elaludt, de mivel nem volt bekötve, ezért többször rádőlt. Amikor a fiam megpróbálta lelökni magáról, Guszti először felpofozta, majd ököllel ütötte a lábát, és kiabált vele. Benedek ekkor hívott fel, közben hallottam, hogy valaki üvöltözik a háttérben.

Dancsecs Ildikó elmondta, hogy utána sem alakult minden zökkenőmentesen. Amikor hazavitték a kisfiút, a színész a nő párjával is összetűzésbe került. Az író ezután azonnal hívta a rendőrséget, és elmondta, hogy mi történt, majd személyesen is feljelentést tett.

(Borítókép: Molnár Gusztáv 2019. szeptember 26-án. Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI)

Rovatok