Index Vakbarát Hírportál

Gyászol Paris Hilton, meghalt a 23 éves csivavája

2023. május 23., kedd 18:52

Összetört Paris Hilton, hétfőn meghalt szeretett csivavája, a 23 évet élt Harajuku Bitch névre keresztelt kutya, aki több mint az énekesnő életének felében jelen volt – számolt be a gyászhírről Instagramján az énekes-színész, üzletasszony.

A kutyákat az ember legjobb barátjaként szokták aposztrofálni, ami a legtöbb esetben igaz is, hiszen a legtöbben már valóban igazi családtagként tekintenek a farokcsóváló négylábúakra – ehhez mérten azok elvesztése is közel akkor fájdalmat okozhat, mintha az egyik közeli rokonunkat kellene temetnünk.

Így érez most Paris Hilton is: hétfőn a 42 éves híresség az Instagramon osztotta meg a fotókkal illusztrált gyászhírt, miszerint szeretett 23 éves éves csivavája elhunyt.

Ma megszakadt a szívem, búcsút kell intenem drága csivavámnak, Harajuku Bitchnek. Hihetetlen, hogy 23 éven keresztül annyi szeretettel, hűséggel és felejthetetlen pillanatokkal töltötte meg az életemet. Hosszú, gyönyörű és ikonikus életet élt, szeretettel körülvéve egészen az utolsó, békés elalvásáig. Szavakkal nem lehet kifejezni azt a hatalmas fájdalmat, amit most érzek. Több volt mint egy kisállat; ő a családom volt, egy hűséges barátom, aki mindig mellettem volt minden fordulatban, amit az élet hozott

– írta bejegyzésében Hilton. 

Az énekes-színész, üzletasszony hozzátette, rengeteg boldog pillanatot köszönhet a kutyának, és rengeteg könnycseppet is megosztottak egymással, hiszen mindig ott voltak egymásnak, így sosem fogja elfelejteni.

Nyugodj békében, édes kedvesem. Köszönöm, hogy feltétel nélküli szereteteddel megáldottad az életemet. Örökké az én kis angyalom maradsz, örökre hiányzol, és örökké szeretni foglak. Lehet, hogy fizikailag elmentél, de a mancsod lenyomata az életemben soha nem fog elhalványulni. Szeretlek, és örökké hiányzol

– zárta a bejegyzést.

Rovatok