Index Vakbarát Hírportál

Úgy tűnik, valamin nagyon kiakadt Tom Hanks a cannes-i vörös szőnyegen

2023. május 24., szerda 14:08

Ráncolt homlokkal magyaráz és mutogat Tom Hanks egy ismeretlen férfinak új filmje bemutatója előtt Cannes-ban. A színész feleségével jelent meg az eseményen, Rita Wilson a képek tanúsága szerint szintén hevesen vitázott az ott dolgozó férfival. Wilson már reagált is a furcsa helyzetre.

Tom Hanks és felesége, Rita Wilson az Asteroid City című film premierjén jelent meg a Cannes-i filmfesztiválon kedden. A helyszínen készült képeken az látható, hogy 

Tom Hanks és felesége szigorú arckifejezéssel, erősen gesztikulálnak egy ismeretlen férfinak a bemutató előtt.

– írta a PageSix.

A fotók alapján úgy tűnik, a pár csúnyán összeveszett a férfival, aki feltehetően a szervezőcsapat egyik alkalmazottja. Az interneten már el is indultak a találgatások arról, hogy a pár miért szidta le a férfit.

Rita Wilson cáfolt

Tom Hanks felesége közösségi oldalán reagált a vádakra.

Rita Wilson Instagram-történetében arról írt, valójában a hangzavartól nem hallották, hogy a férfi mit mondd, ezért tűnik úgy, hogy kiabáltak. Mit mondta, olyan egyszerű kérdéseket tettek fel, hogy merre kell menniük.

Ez hangzott el: »Nem hallak, az emberek kiabálnak. Mit mondtál? Merre kell most mennünk?« Azonban ez nem eladható a sajtónak. Szép próbálkozás. Jól éreztük magunkat, nézzétek meg az Asteroid Cityt!

– írta a színésznő.

(Borítókép: Tom Hanks és Rita Wilson 2023. május 23-án. Fotó: Valery HACHE / AFP)

Rovatok