Index Vakbarát Hírportál

L.L. Junior megerősítette, szakítottak Dárdai Blankával – egy időre legalábbis

2023. május 25., csütörtök 07:51

L.L. Junior még nem tudott megegyezni válófélben lévő feleségével az anyagiakról, ám bízik benne, hogy idővel konszenzusra jutnak. A zenész a Dárdai Blankával való kapcsolatáról is vallott Hajdú Péter műsorában.

Mint arról beszámoltunk, L.L. Junior és a nála 18 évvel fiatalabb énekesnő, Dárdai Blanka kapcsolata hét hónap után véget ért. A rapper és az X-Faktor korábbi felfedezettje tavaly novemberben vállalták fel kapcsolatukat, alig két hónapja pedig még minden idillinek látszott a dominikai álomnyaralásuk alatt. Míg L.L. Junior a szakításuk után törökbálinti otthonában gyermekeivel tölti az időt, addig Dárdai Spanyolországba utazott felejteni.

A szakítással kapcsolatban a zenész Hajdú Péternek vallott a Frizbi TV YouTube-csatornáján. (A teljes beszélgetés pénteken este 19 órától lesz elérhető.)

Jelenleg nem vagyunk együtt Blankával, van egy kis mosolyszünet közöttünk. Meglátjuk, mi lesz a vége. Az is lehet, hogy végleg véget ért közöttünk minden, de az is lehet, hogy nem

– mondta a Blikk beszámolója szerint, hozzátéve, hogy nem Király Linda miatt mentek szét, ugyanis vele huszonöt éve csak barátok. 

Elárulta azt is, hogy ő nem egyszerű eset, de a kulcs hozzá a humor és a kedvesség. „Simulékony és formálható pasi vagyok, aki békére, nyugalomra vágyik otthon, és nagyon szereti, ha a párja főz rá” – fogalmazott. 

Az adásban kifejtette azt is, hogy válófélben lévő feleségével, Körtvélyessy Kingával még nem tudtak megállapodni az anyagiakról, ám számára csak az a fontos, hogy aktív részese tudjon lenni közös lányuk hétköznapjainak. A helyzet azonban elmérgesedett közöttük, és egyelőre nehéz konszenzusra jutniuk, de bízik benne, hogy idővel minden jól alakul.

Rovatok