Index Vakbarát Hírportál

Sebestyén Balázs elmondta, mit gondol a Magyarország Szépe versenyről

2023. június 13., kedd 06:33

Vasárnap este rendezték a Magyarország szépe döntőjét, amelyet Hacsi Boglárka nyert meg. A szépségversenyről Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri is kifejtette véleményét a hétfő reggeli rádióműsorban.

„Természetellenes az egész műfaj” – mondta el általánosságban a szépségversenyekről Sebestyén Balázs. Szerinte ezek a versenyek a legkevésbé szólnak a szépségről, mivel a lányok „természetellenes szituációban vannak”, ezért nem jön ki a valódi szépségük.

Valahogy egy csomószor azt látod – most nem is feltétlen ezeken a szépségversenyeken, hanem úgy általában a szépségversenyeken –, hogy nem is mindig igazán szép csajok indulnak. Nem? Észrevettétek?

– tette fel a kérdést a népszerű rádiós műsorvezető.

„A magyar nők szebbek ennél”

Sebestyén Balázs megjegyezte, hogy az idei győztest szépnek tartja, viszont úgy gondolja, hogy az „igazán szép 18 évesnek lehet, hogy eszébe sem jut elindulni a versenyen”. Hozzátette, hogy az elmúlt 5-10 év nyerteseit nézve azt gondolja, hogy „a magyar lányok vagy a magyar nők egyébként szebbek tudnának lenni, vagy szebbek ennél”.

Vadon Jani úgy látja, hogy ez a kérdés ízlés dolga.

Egy átlagos kedden, mondjuk, így Kőbánya-Kispesten és a Deák tér között látok a metrón az én ízlésemnek jobban megfelelő hölgyeket

– vélekedett, majd hozzátette, nyilván a zsűri dönti el, hogy ki a legszebb.

Amint arról az Index is beszámolt, vasárnap este rendezték meg a Magyarország szépe döntőjét, a nézők a Duna TV-n követhették élő adásban a műsort. A finálét Hacsi Boglárka nyerte meg, így ő képviselheti Magyarországot a nemzetközi Miss World versenyen.

Az első udvarhölgy címet Szabó Orsolya, a második udvarhölgyét Novák Zafír Bella kapta, azonban a korábbi versenyek fotóival összevetve a második és a harmadik helyezett koronáját eredményhirdetéskor a vasárnapi élő adásban felcserélték. A hibát később korrigálták, és születtek olyan fotók is, amelyeken már a megfelelő korona van a lányok fején.

Rovatok