Index Vakbarát Hírportál

Gábor Zsazsa örökségére pályázik egy magyar híresség

2023. június 15., csütörtök 10:44

Gábor Zsazsa özvegye, azaz Frédéric von Anhalt herceg keresi néhai feleségének örökösét, és most azt állítja, hogy bejelentkezett hozzá egy magyar híresség is. Most a médián keresztül szeretett volna megbizonyosodni arról, hogy az illető igazat mond.

Gábor Zsazsa öröksége körülbelül 60 millió dollárra, azaz 21,5 milliárd forintra tehető. A vagyon egyedüli örököse Frédéric von Anhalt herceg, a magyar származású hollywoodi díva kilencedik férje, akinek örökbe fogadott fiai nem jogosultak arra, hogy bármit is megkapjanak a pénzből.

Anhalt most kutatja elhunyt felesége milliárdokat érő vagyonának magyar örökösét, és azt szeretné, ha az illető Gábor Zsazsa szellemi örökségét életben tartaná.

Blikknek azt nyilatkozta a herceg, hogy írt neki egy hölgy, aki azt állítja magáról, hogy egy volt magyar híresség.

Nem tudom, igaz-e, amit ír, hiszen én nem ismerem a magyar celebeket. Azt mondja, Jónás Rita a neve. Azt állítja, hogy színésznő és tévés műsorvezető volt Magyarországon, de egy ideje már Amerikában él, ott nevelte fel a gyerekeit

– számolt be Anhalt. Az RTL Kölyökidő című műsorának egykori sztárja azt is megírta neki, hogy mindhárom gyermeke művészeti iskolába jár, és mivel kettős állampolgárok, mind a két országban tudnának segíteni neki a célja elérése érdekében. 

Anhalt ellenőrizni akarta, hogy az üzenet írója valóban Jónás Rita-e, ez ügyben a Blikktől kért segítséget. A lap egyik munkatársa írt is egy levelet az egykori műsorvezetőnek, aki megerősítette, hogy valóban ő írt a hercegnek, de ennél bővebben nem kívánt nyilatkozni. 

Rovatok