Index Vakbarát Hírportál

Egy évtizede nem volt ilyen, kitört a Padam-járvány

2023. június 17., szombat 07:20

Ha meghallgatjuk, biztosan nem tudjuk kiverni a fejünkből egy ideig Kylie Minogue legújabb számát, amely vulkánként tört az élre az Egyesült Királyság toplistáján. Tíz éve nem volt ennyire népszerű Minogue-dal.

Kylie Minogue tíz év után ismét az Egyesült Királyság toplistáit hódítja új számával. Az ausztrál származású énekesnő már rég ért el ekkora sikert a brit hallgatók körében, legutóbb tíz éve került a toplisták élére – akkor az All The Lovers című számával.

Az énekes-dalszerző ezúttal magabiztos vörösben hódít legújabb klipjében. A Padam Padam című szerzeménye azonban nemcsak az Egyesült Királyságban, hanem Írországban, Hollandiában, Argentínában, Chilében, Németországban, El Salvadorban, Új-Zélandon és hazájában, Ausztráliában is sláger lett.

A zenét állítólag az azonos című Edith Piaf-dal ihlette, a címe a hevesen dobogó szív hangját utánozza. A dal ugyanakkor vírusként terjed TikTokon is, ami Kylie Minogue bevallása szerint: „tényleg mindannyiunkat meglepett”.

A négy hete YouTube-ra feltöltött videoklip már összesen 6,1 millió megtekintést generált. A felvételeken az énekesnő mindvégig vörös színt visel, de a díszletben is ez a szín a domináns, amely nagy kontraszt az egyébként szürkének mondható, egyhangú és unalmas háttérhez képest.

Rovatok