Index Vakbarát Hírportál

Sebestyén Balázs elárulta, mikor jutott eszébe először, hogy abba kellene hagynia a rádiózást

2023. június 19., hétfő 07:50

A televíziós, rádiós műsorvezető az rtl.hu kamerái előtt válaszolt kérdésekre, amelyek között több is a magánéletével foglalkozott. Kiderült például, hogy a chemtrail összeesküvés-elméletben bár hitt korábban, sőt hirdette is, ma már tudja, hogy nem igaz. Ahogyan azt is megtudhattuk, mi miatt hagyná abba a rádiózást.

A műsorvezető több kérdésre is válaszolt, amelyek leginkább a karrierjével foglalkoztak, de személyes hangvételű kérdések is akadtak. Kiderült például, hogy az írásbeli érettségije nem lett túl fényes, de az is, hogy 2016 környékén volt az első profitja a kriptovalutákból.

Ezt követően elárulta, hogy a chemtrail volt az első összeesküvés-elmélet, amit elhitt és hirdetett, de később rájött, hogy „marhaság”. Természetesen azt is elismerte, hogy a rádióban szét is szedték a műsorvezetőtársai, amiért hitt benne.

Arról is megkérdezték, mikor érezte először, hogy befejezné rádiós karrierjét.

Amikor sokadszorra bántottak már meg, sokadszorra tűztek úgy címlapra, hogy nem éreztem teljesen jogosnak, akkor azért eszembe jutott, lehet, hogy abba kéne hagyni. Megváltozott a világ sajnos. Sokszor elgondolkozom rajta igen, hogy egy nagyon érzékeny világban élünk, a woke, a pc és minden őrület. Nagyon nehéz már úgy humorizálni, hogy ne bánts meg valakit. Ez az őszinte, ez a nyíltszájú, ez a kicsit frontálisabb humor ez így szépen lassan kiveszőben van. Ez nagyon nagy baj, de hát ez a világ rendje úgy néz ki  

– válaszolt a kérdésre.

Majd hozzátette azt is, hogy a rádióban bár nagyon sok csoportnak szóltak már be, senkivel sincs bajuk, csupán egy görbe tükröt próbálnak mindenkinek mutatni a rádióban.

Rovatok