Index Vakbarát Hírportál

Manuel a színpadról küldte el a búsba egyik rajongóját

2023. június 20., kedd 11:37

Egy Redditen terjedő videó szerint Manuel az egyik koncertjén a színpadon állva teremtette le egyik rajongóját, ám az énekes végül a közösségi oldalán oszlatta el a kételyeket azzal kapcsolatban, mi is történt valójában.

Manuelről – aki az X-Faktor helyére érkező The Voice tehetségkutató műsor egyik coacha lesz – az egyik közösségi oldalon, a Redditen terjedt el egy felvétel a napokban. A videón az látható, amint hétvégi balatonlellei fellépése közben kiszól a tömegben álló egyik rajongóhoz, majd drágább holmijaival, köztük a nyakláncával és az órájával kezd hencegni.

A f*szszopó k*rva anyádat, te h*lye gyerek

– jelentette ki a színpadon állva, ám eddig nem lehetett pontosan tudni, mi robbantotta ki a balhét a felek között. 

Az énekes hétfőn a közösségi oldalán, 24 órán át elérhető történetében öntött tiszta vizet a pohárba, kifejtve, azért viselkedett így, mivel a néző a koncert legjobb pillanatában kezdett el mutogatni neki, és beszólogatni.

Egyébként ez egy jó pillanat lett volna a koncert végén, mindenki élvezte a bulit, én is nagyon szerettem, és ez a csávó elrontotta. Igen, visszaszóltam neki a saját stílusomban, és most ez megy mindenhol. Hát, ez van, gyerekek! Nem tudom, hogy kellett volna kezelni egy ilyen helyzetet, de szerintem az a paraszt, aki odajött, és elb*szta a bulit meg a hangulatot

mondta Manuel, illetve megjegyezte, a fellépés ezt követően rendben ment, aminek végeztével a biztonsági őrök rendre utasították a nézőt.

Az énekes emellett hozzátette, azért is reagálhatott így, mivel nem sok ideje jutott a pihenésre az előző héten. Mint mondta, három részt is leforgattak a The Voice válogatójából, ami három napot tett ki, de ezenkívül neki fellépése is volt. 

Ezek valahogy pont hétvégére estek, és nekem volt két koncertem, ami azt jelenti, hogy reggel 8.30-ra bementem az RTL-be, hazaértem a forgatás után, elmentem fellépni, hazaértem hajnali 4-re, és megint mentem be az RTL-be. És ez még egyszer megtörtént. 48 óra alatt 42-t ébren voltam, úgyhogy nem csoda, hogy nem finomkodtam el a dolgot

– fogalmazta meg.

Rovatok