Index Vakbarát Hírportál

Szikora Róbert VIP-jegyeket kapott Alice Cooperék koncertjére

2023. június 20., kedd 13:14

Az R-GO frontembere korábban állítólag felemelte hangját a koncert ellen. Azonban úgy néz ki, ez nem történt meg, legalábbis nem most, és nem így, azonban valamilyen oknál fogva a Ripost megkreálta a mostani hírt. Ettől függetlenül a koncert magyar szervezői egy VIP-jeggyel ajándékozzák meg Szikorát.

Mint megírtuk, először érkezik Magyarországra a Hollywood Vampires. Az Alice Cooperből, Johnny Deppből, Joe Perryből és Tommy Henriksenből álló zenekar július 18-án a Papp László Budapest Sportarénában áll színpadra.

Ezzel kapcsolatban korábban felröppent a hír, hogy az R-GO alapítója, Szikora Róbert brutálisan kiakadt a koncert miatt, visszasírta a pártállami időket, mert akkor betiltották volna a koncertet, ami „szellemi fertőzés gócpontja lehet”. Ezt állítólagosan a Ripostnak mondta Szikora, de a HVG szerint ez egy évekkel korábbi interjúban hangzott el, amiben egyébként nem is említ név szerint senkit.

A HVG pedig most azt is észrevette, hogy a zenekar magyar szervezői egy VIP-jegyet ajánlottak fel Szikora Róbertnek a koncertre. 

A szervezők egyébként mindenképp jól jártak a Ripost álhírével, mert tisztázták is, hogy Alice Cooper elmondása szerint keresztény emberként éli mindennapjait, emellett egy kis pluszreklámot is kapott az esemény.

Rovatok