Index Vakbarát Hírportál

Az esküvő napján még videójátékozott egyet a haverokkal Vastag Csaba

2023. június 23., péntek 08:15

Vastag Csaba énekes és kedvese a Fókuszban varázslatos esküvőjükről meséltek, amelyet május végén tartottak.

Mint megírtuk, Vastag Csaba és szerelme, Domján Evelin nemrég titokban örök hűséget fogadott egymásnak. A 41 éves énekes elmondhatja magáról, hogy az évek alatt sikeres előadóvá vált, illetve a szerelmi élete is révbe ért

Az RTL Fókusz című műsorából kiderült, hogy már a lánykérés után elkezdték szervezni az esküvőt, és Csaba mindent Evelinre bízott, hogy kedvese a gyerekkori álmát megvalósíthassa. Mivel mindketten vallásosak, a templomi esküvő rendkívül fontos volt számukra.

Végül száz embert hívtak meg a budapesti szertartásra és a lakodalomra, hogy minél családiasabb legyen, és igazi mesebeli esküvőn mondták ki az igent május végén. Hatalmas mennyiségű fehér virág, monogramjukkal díszített tánctér, és magasból virágágyon leereszkedő torta is akadt a helyszínen.

Evelin azt mondta, rettentően izgult a nagy napon, majdnem el is ájult. Ezzel szemben Csaba nyugodt volt, ő az utolsó tíz percre hagyta a felöltözést, előtte a haverjaival videójátékozott a nappaliban.

Hogy a többiek se maradjanak ki a meghitt pillanatokból, nyilvánosságra hozták az esküvői videójukat. Evelint a szertartáson Vastagnéként anyakönyvezték.

Rovatok