Index Vakbarát Hírportál

Emberi maradványokat találtak ott, ahol eltűnt Julian Sands brit színész

2023. június 25., vasárnap 08:38

San Bernardino megyei seriffhivatal közlése szerint a dél-kaliforniai hegyekben túrázók emberi maradványokat találtak ott, ahol eltűnt Julian Sands brit színész. A maradványokat a halottkémi hivatalba vitték azonosításra, várhatóan a jövő héten lesz eredménye.

Ahogyan arról az Index is több ízben beszámolt, január 13-án túrázás közben nyoma veszett a dél-kaliforniai hegyekben Julian Sands brit színésznek. Az idő előrehaladtával egyre kevesebb volt az esély arra, hogy megtalálják, most azonban nyugtalanító hírek érkeztek. 

A Sky News beszámolója szerint a kaliforniai hegyvidéken túrázók emberi maradványokat találtak ott, ahol a színész öt hónappal ezelőtt eltűnt. A maradványokat szombat reggel fedezték fel a dél-kaliforniai Mount Baldy közelében – közölte a San Bernardino megyei seriffhivatal.

A maradványokat a halottkémi hivatalba vitték azonosításra, várhatóan a jövő héten lesz eredménye.

A színész visszatérésének esélyeit korábbi kollégája és túratársa,  Kevin Ryan sem látta fényesen, egy korábbi nyilatkozatában elmondta, mivel Sands tapasztalt túrázó, és jól ismeri a hegyet, egyértelmű, hogy valami baja esett, emiatt nem tért vissza.

Rovatok