Index Vakbarát Hírportál

Botrányosan kezdte koncertjét a világsztár a fesztiválon, ki is kísérték a biztonságiak

2023. június 25., vasárnap 17:42

Lana Del Rey a hétvégén felbosszantotta rajongóit Angliában, mert késve jelent meg a koncertjén. Ezután közölte a koncertlátogatókkal, hogy végig kell rohannia a szettjén, mert a mikrofonját kikapcsolják. Végül a biztonságiak kísérték ki a rendezvényről.

Lana Del Rey amerikai énekesnő-dalszövegíró volt a Glastonbury zenei fesztivál egyik húzóneve, de harminc perc késéssel érkezett meg a színpadra. Ami nagy probléma, mivel a fesztiválon a menetrend a fő fellépők esetében nagyon fontos, a nagy koncerteknek be kell fejeződniük a hatóságok által meghatározott időre. Ennek az oka, hogy a fesztivál színhelye nagyon közel van a lakott területekhez.

Amikor az énekesnő végül színpadra lépett, a kifogása elképesztő volt.

Annyira kib***tul elkéstem, hogy kapkodnom kell a szettemmel, mert lekapcsolhatják az áramot. Kib***tul sajnálom, a hajam olyan sokáig tart!

– mondta Lana Del Rey. 

Ezt követően elkezdődött a fellépés, de a Glastonbury szervezőinek le kellett állítaniuk a koncertet 15 perc után: amikor az óra éjfélt ütött, kikapcsolták az énekesnő mikrofonját.

Lana Del Rey ezután úgy döntött, hogy a végére jár a dolognak, és megkérte a tömeget, hogy énekelje az ő zenéjét, amit azok készségesen meg is tettek, majd a biztonságiak közbeléptek, és óvatosan elkísérték az előadót – írja a TMZ.

E-cigizett is a koncerten, pedig az egész fesztiválon be volt tiltva 

A portál szerint Lana Del Rey, miután 30 perc késéssel érkezett a színpadra, a dalai között elektromos cigarettát is szívott, dacolva a Glastonbury idei, nagy nyilvánosságot kapott tiltásával, ami az e-cigiket illeti.

A koncert végén Del Rey megpróbált köszönetet mondani a rajongóknak, de az emberek láthatóan ki voltak akadva rá. Sokan kifújták, ami a videón hallható is, így végül a biztonságiaknak kellett kikísérniük. 

Rovatok