Index Vakbarát Hírportál

Lakatos Márk hadat üzent Azahriah-nak, az énekes visszavágott

2023. június 26., hétfő 17:49

Lakatos Márk olyan Activity-feladványt adna Azahriah-nak, melyben el kéne mutogatni, hol lehet a legjobb áron hamisítvány Balenciaga holmikat beszerezni. Az énekes most reagált a felvetésre.

Amint arról az Index is beszámolt, rendhagyó felállásban láthatják a nézők az RTL-en hamarosan startoló Activity-t, melyben fix műsorvezető nélkül zajlanak az események.

A műsor sajátossága lesz, hogy a vetélkedő szereplői minden adás elején saját maguk között sorsolják ki az épp aktuális házigazda/háziasszony szerepét. Már számos versenyző kilétére fény derült, többek között a Reggeliből öt év után búcsúzó Lakatos Márk is visszatér a műsorvezetéshez.

Az új műsor kapcsán az RTL készített egy riportot a divattervezővel, aki beleállt Azahriah-ba, a feltörekvő magyar tehetségbe. Azt mondta, Azahriah-nak olyan Activity-feladványt adna, melyben el kéne mutogatnia, hogy „a hamisítvány Balenciaga cuccait hol lehet a legjobb áron beszerezni”.

Az énekes a következőt reagálta egy 24 órán át elérhető Instagram-posztban:

Kedves Lakatos Márkó! Ez hamis állítás sajnálatosan, ugyanis a többes szám nem helytálló. Csak a tf2 bakancs fake, Aliról rendeltem tízezerért, eddigi legkényelmesebb. Bár a te brigádoddal és erkölcsi magaslataiddal pont hogy támogatnod kéne, hogy nem támogatjuk az ilyen csúnya, gonosz, pedofil brandeket. Másrészt pedig két éve nyomom, és már jobban drippinelek, mint te, akinek elvileg ez a szakmája.

Az RTL úgy tudja, Lakatos Márk nem hagyja szó nélkül Azahriah kommentárját.

(Borítókép: Azahriah és Lakatos Márk. Fotó: Kaszás Tamás / Index)

Rovatok