Index Vakbarát Hírportál

Tóth Andi elárulta, miért kezdett el inni

2023. június 26., hétfő 09:11

Tóth Andi egy interjúban azt állította, hogy azért csúszott meg és kezdett el inni, mert Köllő Babett olyan kritikát fogalmazott meg a Sztárban Sztár című műsorban, amely miatt még az országot is el akarta hagyni. Köllő Babett most reagált a vádakra.

Az X-Faktor egykori győztese nemrégiben életéről és karrierjéről is kendőzetlen őszinteséggel vallott Osváth Zsolt 1Kanapén című műsorában. Az interjúban alkoholproblémái is szóba kerültek, ami, mint kiderült, akkor fordult rosszabbra, amikor 2020-ban a Sztárban Sztár című műsorban versenyzett. 

Elmondása szerint különösen az egyik zsűritag, Köllő Babett kritikája érintette negatívan, amikor az énekesnő Tina Turnert formálta meg.

Mint mondta, a produkció után azt érezte, hogy talán most tényleg róla fog szólni minden, és nem arról, hogy Szabó Ádám, a volt párja is versenyzik a műsorban. De tévedett, hiszen Köllő Babett első mondata úgy szólt, hogy: „Na mit veszített a Szabó Ádám!”

Az volt az a pont, amikor megértettem, hogy én nem leszek soha ide elég. Hogy én nem leszek több, mint a celeb Tóth Andi. Utána el is akartam hagyni az országot, de jött a Covid. Na akkor volt, hogy nagyon megborultam. Két hónapon át nem szólt másról az életem, csak a zenéről és próbákról, de nem volt elég. Nem tudtam kezelni… és megcsúsztam

– fogalmazott Tóth Andi az interjúban.

Az énekesnő azonban nem pontosan emlékszik a kritikára, és a kontextus is egészen más volt, mint ahogy azt Osváth Zsolt műsorában visszaadta. Köllő Babett értékelése ugyanis így hangzott:

„Fantasztikusan énekeltél, de ezt a fiúk elmondták és valószínűleg el is fogják még nyolcvanötször mondani… Te egy olyan típusú nő vagy, akinek nagyon erős erotikus kisugárzása van. Egyébként a Tina is ilyen, és ez nagyon ritka. De ezt eddig egyik produkciódban sem éreztem. Pedig amikor csak mész az utcán, akkor is azt érzem, hogy atyaég, ez a nő hogy néz ki!? Most végre hoztad ezt a dögöt, és annyira komplex volt ez az egész, hogy csak tátott szájjal itt ülünk.”

A színésznő csak ezt követően fordult Szabó Ádámhoz, akinek azt mondta: „Te meg egy nem tudom, mi vagy! Most szégyelld össze magad, mert egy ökör vagy! Sosem lesz ilyen nőd, hát gyönyörű!”

Egy ilyen nőnek három hónap után meg kell kérni a kezét, és királynőként kell kezelni élete végéig! Hát ki enged el egy ilyen nőt? Tökéletes vagy a nagylábujjadtól a fejed búbjáig

– fogalmazott az adásban Köllő Babett.

Tóth Andi azon kijelentésére, miszerint a színésznő szavai miatt csúszott meg, Köllő Babett a Borsnak szűkszavúan csak annyit mondott, hogy nem szeretne és nem tud erre mit mondani. Úgy vélte, méltatlan lenne bármit is hozzátennie ehhez a történethez.

Rovatok