Index Vakbarát Hírportál

Halálos lövöldözés volt Jennifer Lawrence új filmjének vetítésén

2023. június 27., kedd 19:27

Heves vita alakult ki egy új-mexikói mozi termében, ahol Jennifer Lawrence legújabb filmjét vetítették. A konfliktus tragikus véget ért: az egyik férfi fegyvert rántott, és halálosan megsebesítette a helyén ülő másik férfit.

Végzetesre sikerült a Jennifer Lawrence szereplésével nemrég megjelent Barátnőt felveszünk című vígjáték egyik vetítése. Június 25-én Új-Mexikóban ugyanis két pár szólalkozott össze az ülőhelyeken, ami az egyik férfi halálával végződött – írja az unilad.com.

Az 52 éves Michael Tenerio a feleségével érkezett a vetítésre, amelyre két jegyet vásároltak. A jegyek azonban nem egymás mellé szóltak, ezért azt remélték, hogy az ülőhely tulajdonosai hajlandók lesznek pár székkel odébb ülni, de ez nem így történt.

Amikor megérkezett a 19 éves Enrique Padilla a barátnőjével, heves vita alakult ki közöttük, mert a fiatal férfi nem akart máshova ülni. Annyira feldühödött a kérésen, hogy egy vödör popcornt dobott Tenerio feleségének. A férj erre felállt, és meglökte Paddilát, aki fegyvert rántott, és lelőtte az 52 éves férfit. Tenerio olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Padilla ezután elfutott, és egy közeli bokorban bújt el, ahol nem sokkal később a rendőrök a gyilkos fegyverrel együtt megtalálták. A hatóságok emberölés, valamint lövöldözés miatt emeltek vádat a 19 éves férfi ellen.

Rovatok