Index Vakbarát Hírportál

Betörtek Zalatnay Cini otthonába

2023. június 27., kedd 08:11

Zalatnay Cinihez betörtek, az énekes egyelőre nem tudja, pontosan mekkora a kár, de ékszereket, valamint készpénzt is zsákmányoltak a tolvajok.

Híresztelések kezdtek terjengeni arról, hogy Zalatnay Sarolta házához június 26-án nagy erőkkel vonultak ki a rendőrök.

A Bors megtudta, hétfőre virradóra betörtek hozzá, az elkövetőket jelenleg keresik a rendőrök. A lap felkereste az énekesnőt, aki feldúlt, roppant szomorú volt a történtek után. 

A hír sajnos igaz, valóban betörtek hozzám. Most mentek csak el a rendőrök, nagyon feldúlt vagyok. Nem értem, ki képes ilyesmire. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy hajnalban arra keltem, hogy a kutyám vadul ugat, de nem igazán vettem komolyan 

– fogalmazott Zalatnay. Mint kiderült, az énekesnő kutyája próbálta figyelmeztetni gazdáját a veszélyre.

„Még rá is szóltam, hogy hagyja abba. Majd később, reggel, a szokásos időben felkeltem, és ahogy mindig, leültem a számítógéphez. Akkor döbbentem rá, hogy valami nem stimmel. Bevertem ugyanis a térdem a gép mellett kihúzott fiókba, amit biztos nem én hagytam nyitva. Akkor hasított belém a fájdalmas felismerés, hogy betörők jártak az otthonomban” – tette hozzá.

Készpénzt és ékszereket is elvittek

Egyelőre nem mérte fel teljesen, miket vittek el a betörők, de biztos, hogy készpénzt és értéktárgyakat is magukhoz vettek.

Az első sokk után próbáltam felmérni, hogy miket vittek el tőlem. Nos, bár a házat nem dúlták fel, nem csináltak felfordulást, készpénzt és ékszereket biztos loptak tőlem. Nagyon bízom a rendőrség szakszerű munkájában, remélem, hamar elkapják a tettest vagy tetteseket

– mondta az énekesnő. 

Rovatok