Index Vakbarát Hírportál

Kevin Costner felesége hajlandó kiköltözni a luxusvillájukból, de van egy feltétele

2023. június 29., csütörtök 13:28

Önkényes lakásfoglalás, otthonteremtési támogatás – Hollywood is kezdheti ízlelgetni ezeket a fogalmakat, miután eldurvult Kevin Costner válópere.

Christine Baumgartner még májusban adta be válókeresetét, hogy 18 év után véget vessen Kevin Costnerrel kötött házasságának. Az elválás azonban nem megy simán, a színész felesége ugyan könnyedén búcsút intett férjének, de továbbra is ragaszkodik 145 millió dollárt érő közös otthonukhoz. 

Costner egy hónapot adott feleségének a költözésre, és miután ez nem történt meg, a bíróságon is kérelmezte, hogy kötelezzék leendő exnejét a távozásra. A színész szerint Baumgartner a lakásfoglalással valójában pénzt akar tőle kicsikarni azok után, hogy már kifizetett neki 1,2 millió dollárt otthonteremtésre.

Mint kiderült, a sejtése nem áll messze a valóságtól, Baumgartner ügyvédje ugyanis most közölte, hogy a nő augusztus 31-ig elhagyja a luxusbirtokot, amennyiben Costner vállalja, hogy további összegeket utal a számlájára, ha a bíróság erre kötelezi a július 12-i meghallgatáson.

A színész felesége elmondása szerint három gyermekükre való tekintettel szeretné bebiztosítani, hogy Costner nem fog évekig pereskedni az ügyben, bizonytalanná téve a gyerekek jövőjét.

Costner korábban havi 30 ezer dolláros támogatást ajánlott fel házbérlésre és további 10 ezer dollárt a költözés költségeire.

A havi apanázs soknak tűnhet, de például ebből az összegből egy éjszakára sem lehetne kibérelni a színész aspeni birtokát, amelyen 36 ezer dollárt kell fizetni egy ottalvós buliért.

Rovatok