Index Vakbarát Hírportál

Mindenki Harley Quinnje, aki Leonardo DiCapriót is megbolondította

2023. július 2., vasárnap 05:52

Betöltötte 33. életévét Margot Robbie, akit az egy hónap múlva megjelenő, Barbie című film főszerepében is láthatunk majd Ryan Gosling oldalán a mozivásznon.

Kevesen vannak azok, akiknek Margot Robbie neve még újdonságként hathat, mivel az ausztrál színésznőnek az elmúlt években indult csak be igazán a szekér. 17 éves volt, amikor elhatározta, hogy ezzel a szakmával szeretne foglalkozni, ami a családját meglepetésként érhette, mivel sem az édesanyja, sem az édesapja nem efféle területen dolgozik – előbbi fizikoterapeuta, utóbbi pedig farmtulajdonos. Bár karrierje kezdetén több sorozatban és filmben is szerepet kapott, az igazi sikert A Wall Street farkasa hozta meg a számára, amelyben Leonardo DiCaprio feleségét alakította.

A szerepnek köszönhetően új kapuk nyíltak meg előtte, és már akkor a legígéretesebb feltörekvő színésznők között emlegették. A Wall Street farkasa 2013-as debütálása óta feltűnt olyan ismert színészek oldalán, mint Will Smith, Jared Leto, Viola Davis vagy Bard Pitt, emellett pedig a legrangosabb díjak szinte mindegyikére kapott jelölést – így esélye volt már hazavinni Oscar-, Golden Globe-, BAFTA- és Screen Actors Guild-szobrot is. A sokak által csak Harley Quinnként emlegetett Margot Robbie viszont július végén egy újabb nagyszabású filmben látható majd viszont, a Barbie-ban.

A produkció július 20-án jelenik meg a hazai mozikban, és a színésznő – egészen nyilvánvalóan – Barbie-t fogja alakítani, míg a másik főszereplő – Ken – Ryan Gosling lesz. Az utóbbi hónapokban már előkerült egy-egy előzetes a filmről, amelyek alapján elöljáróban is elmondható, hogy valószínűleg rekordokat fog dönteni a mozikban – ami nem kis részben lesz köszönhető Margot Robbie-nak. Amennyiben több érdekességet szeretne megtudni a ma, 2023. július 2-án a 33. születésnapját ünneplő színésznőről, tesztelje tudását alábbi kvízünkkel! 

(Borítókép: Margot Robbie 2023. május 1-jén. Fotó: Theo Wargo / Getty Images for Karl Lagerfeld)

Rovatok